Crypto-Prijzen.nl

Coinbase Wallet om NFT’s te lanceren in zijn browserextensie

Coinbase Wallet om NFT’s te lanceren in zijn browserextensie

Coinbase blijft zijn aanbod diversifiëren met nieuws over nieuwe productaanbiedingen. In de recente aankondiging kondigde Coinbase aan dat het upgrades aanbrengt in zijn self-custody wallet om ondersteuning voor non-fungible tokens (NFT’s) op te nemen.

De portemonnee upgrade wordt uitgevoerd op de Coinbase portemonnee extensie, wat de acceptatie van dit platform zou kunnen stimuleren.

Coinbase portemonnee om NFT’s te ondersteunen

In een aankondiging die dinsdag werd uitgebracht, merkte Coinbase Wallet op dat het binnenkort ondersteuning voor NFT’s zou uitrollen. Dit vergroot het vermogen van een gebruiker om hun NFT verzamelingen te bekijken. Bovendien zullen gebruikers ook toegang krijgen tot de toonaangevende NFT marktplaatsen zoals OpenSea.

De functie moet nog op het platform worden uitgerold en Coinbase heeft de exacte datum waarop dit zou gebeuren niet genoemd. De beurs merkte echter op dat gebruikers die de functie willen gebruiken, de nieuwste versie van de portemonnee extensie moeten gebruiken.

De Coinbase Wallet bevat een DEX integratiefunctie waarmee gebruikers hun bezit rechtstreeks van verschillende gedecentraliseerde beurzen kunnen converteren. Bovendien merkte het bedrijf op dat het een nieuwe portemonnee browserextensie zou onthullen om gebruikers toegang te geven tot verschillende digitale activa op de top DEX platforms.

Coinbase breidt uit naar de NFT sector

In 2022 heeft Coinbase veel dingen gepland om zijn aanbod in de digitale activasector uit te breiden. De beurs is van plan om de ondersteuning voor NFT’s uit te breiden en een speciale DEX functie te lanceren die toegankelijker en betaalbaarder is.

De NFT sector heeft dit jaar veel groei laten zien, maar de afgelopen maanden is de hype bekoeld. Augustus was de topmaand voor de NFT sector, met een omzet van meer dan $ 1,6 miljard. Aan het einde van het jaar zal de NFT sector tegen 2021 naar verwachting een omzet van ongeveer $ 17,7 miljard rapporteren.

Coinbase heeft onlangs een wachtlijst onthuld voor zijn NFT-marktplaats, die sindsdien de aandacht heeft getrokken van miljoenen gebruikers op de markt. Coinbase is momenteel het op één na grootste cryptocurrency handelsplatform wereldwijd in termen van handelsvolumes, volgens CoinMarketCap.

Het grootste handelsplatform qua handelsvolumes, Binance, heeft al een NFT marktplaats. In oktober kondigde het platform de ondersteuning aan van opnames met meerdere ketens en NFT stortingen. Door de NFT inspanningen van Binance heeft de beurs een nieuwe inkomstenstroom gegenereerd bovenop de handelskosten.

The post Coinbase Wallet om NFT’s te lanceren in zijn browserextensie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*