Crypto-Prijzen.nl

Coinbase voegt wallet ondersteuning toe voor op Solana gebaseerde tokens

Coinbase voegt wallet ondersteuning toe voor op Solana gebaseerde tokens

Coinbase

Coinbase, een toonaangevende in de VS gevestigde beurs, heeft de ondersteuning aangekondigd voor Solana (SOL/USD) en op Solana gebaseerde tokens. Deze stap komt kort nadat Coinbase de lancering aankondigde van een Coinbase Pay functie om Web3 initiatieven te ondersteunen.

Coinbase voegt ondersteuning toe voor Solana

In de aankondiging merkte Coinbase op dat Solana het afgelopen jaar een enorme groei had doorgemaakt. Solana heeft bewezen een beter netwerk te zijn dan Ethereum wat betreft lage kosten en vergoedingen.

De Coinbase portemonnee ondersteunt momenteel enkele van de beste blockchain netwerken, waaronder Bitcoin, Ethereum, BNB Chain, Ripple Network, Polygon, Avalanche, Dogecoin, Litecoin en Stellar Lumens. Het Solana netwerk is nu de nieuwste toevoeging aan deze lijst.

“Veel gebruikers zijn op zoek naar netwerken die zijn geoptimaliseerd voor schaalgrootte en die goedkope transacties en snelle transactietijden bieden. Een van de snelstgroeiende blockchains van het afgelopen jaar is Solana”, aldus de aankondiging.

Door deze stap zullen op Solana gebaseerde cryptocurrency portefeuilles zoals Phantom en Solflare nu communiceren met de Coinbase portemonnee met behulp van een Chrome browserextensie.

“In de komende maanden zullen we ondersteuning voor Solana NFT’s toevoegen en de mogelijkheid voor u om uw portemonnee te verbinden met Solana dApps om te communiceren met alles wat het Solana ecosysteem te bieden heeft”, zegt Adam Zadikoff, senior productmanager bij Coinbase.

Het Solana netwerk wordt in hoge mate gebruikt door gedecentraliseerde financiën (DeFi) en niet-vervangbare tokens. Gegevens van DeFiLlama laten zien dat de TVL van Solana $ 6,94 miljard bedraagt, waarmee het volgens deze statistiek het zesde grootste blockchain netwerk is.

Coinbase lanceert Coinbase Pay

Coinbase heeft onlangs ook de lancering aangekondigd van de Coinbase Pay functie. Met deze functie kunnen gebruikers gemakkelijk communiceren met Web3 initiatieven. Coinbase merkte op dat gebruikers met de functie een paar klikken kunnen gebruiken om te communiceren met DeFi, DEX’s en NFT’s.

Gebruikers die deze nieuwe functie gebruiken, kunnen de cryptocurrency selecteren die ze willen gebruiken, het bedrag specificeren dat ze willen uitgeven en de transactie bevestigen. De functie zal beschikbaar zijn via een extensie in de Chrome browser. Coinbase verklaarde dat de functie de interactie van onervaren handelaren met hun portemonnee zou vergemakkelijken.

Het bericht Coinbase voegt wallet ondersteuning toe voor op Solana gebaseerde tokens verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*