Crypto-Prijzen.nl

Coinbase voegt Apple Pay toe als nieuwe betaalmethode

Coinbase voegt Apple Pay toe als nieuwe betaalmethode

Coinbase heeft gisteren, 5 augustus, aangekondigd dat het nu Apple Pay betalingen ondersteunt. Met andere woorden, zijn klanten kunnen nu Apple Pay gebruiken om crypto activa op zijn platform te kopen. Hoewel Google Pay nog niet beschikbaar is op de beurs, staat de integratie van deze betaalmethode op het punt ook te volgen, dus Google Pay gebruikers hoeven niet te lang te wachten om op gelijke voet te staan met Apple Pay gebruikers.

Coinbase kondigde de introductie van een nieuwe betaalmethode aan in een blogpost deze donderdag, waarin staat dat het een nieuwe en naadloze manier heeft om cryptokopers in staat te stellen die hun betaalpas hebben gekoppeld aan Apple Pay. Dankzij de integratie kunnen gebruikers nu op elk moment van de dag en nacht direct geld verdienen met maximaal $ 100.000 per transactie.

Als hun Visa of Mastercard betaalkaarten al zijn gekoppeld aan hun Apple Wallet, zou Apple Pay natuurlijk als betaalmethode moeten verschijnen bij het automatisch kopen van crypto op de beurs. Dit werkt op elk iOS apparaat dat Apple Pay ondersteunt, evenals de Safari webbrowser, zoals de post aangaf.

Google Pay komt echter later dit jaar, waarbij Coinbase voorspelt dat ondersteuning voor deze betaalmethode hier in de late herfst zou moeten zijn.

Directe uitbetalingen via RTP komen ook naar Coinbase

Coinbase legde met name de nadruk op het feit dat directe uitbetalingen via RTP (Real-Time Payments) mogelijk zullen zijn, wat betekent dat Amerikaanse gebruikers die bankrekeningen hebben gekoppeld het geld (tot $ 100.000 per transactie) onmiddellijk en veilig naar de beurs kunnen sturen. Hiermee weerspiegelt Coinbase de stap die Gemini eerder dit jaar, in april, maakte toen het zowel Google Pay als Apple Pay aan zijn platform toevoegde.

Natuurlijk geeft Coinbase er altijd de voorkeur aan om het rustig aan te doen en ervoor te zorgen dat elke beweging die het maakt, voldoet aan de regelgeving. Dat wil echter niet zeggen dat het geen problemen heeft met een aantal van de komende wetten. Pas onlangs kwam de VS met een nieuw wetsvoorstel dat momenteel op goedkeuring wacht, en het betreft de crypto belastingvereisten van het land.

De CEO van Coinbase, Brian Armstrong, bekritiseerde het wetsvoorstel en ging zelfs zo ver dat hij sommige aspecten ervan onzinnig noemde.

The post Coinbase voegt Apple Pay toe als nieuwe betaalmethode appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*