Crypto-Prijzen.nl

Coinbase verwerft AI klantenservice Agara voor $40 miljoen

Coinbase verwerft AI klantenservice Agara voor $40 miljoen

Coinbase acquires AI-powered customer support startup Agara

Coinbase heeft de AI aangedreven startup Agara voor klantenservice overgenomen met plannen om de onlangs gelanceerde Tech-hub in India uit te breiden. Dit zal naar verwachting Coinbase in staat stellen zijn klanten nieuwe gepersonaliseerde, intelligente en realtime ondersteuningsopties te bieden.

Coinbase en Agara hebben de looptijd van de deal na de overname niet bekendgemaakt.

Er wordt echter verwacht dat het tussen de $ 40 miljoen en $ 50 miljoen zal zijn, zoals gemeld door Techcrunch op basis van bronnen die bekend zijn met de zaak op dinsdag.

Inhuren van ondersteunend personeel

Er zijn meer dan 40 mensen in dienst bij Agara, dat diensten aanbiedt zoals Salesforce, Shopify en Twilio.

Volgens Agara CEO en mede-oprichter Abhimanyu, zal Agara na de overname ook zijn focus verleggen naar Coinbase.

Volgens Coinbase;

”De overname versterkt onze toewijding aan het leveren van ondersteuning van wereldklasse aan klanten en brengt Agara’s diepgaande expertise in machine learning (ML) en natuurlijke taalverwerking (NPL) naar het engineeringteam van Coinbase.”

Vaardigheden verkennen

Alle rekruten in India zouden een eenmalige betaling van $ 1.000 in crypto voorstellen om in juli het beste talent aan te trekken.

De topprioriteit van Coinbase in de afgelopen maanden was het verbeteren van de klantervaring, waardoor het aantal ondersteunende medewerkers vervijfvoudigd. Ze zijn ook van plan om tegen het einde van het jaar 24/7 telefonische ondersteuning en live-berichten te lanceren.

Coinbase op een overnamegolf

Coinbase had dit jaar verschillende acquisities, waaronder crypto gegevensaggregator skew, crypto startup Zabo en blockchain knooppuntproviderservice Bison Trails vóór Agara.

Tracxn, een data-intelligentie platform, laat zien dat het bedrijf vóór de Agara deal in totaal 18 overnames heeft gedaan, waarbij het heeft geïnvesteerd in human resource technologie (HRTech), cryptocurrencies en blockchain infrastructuursectoren.

The post Coinbase verwerft AI klantenservice Agara voor $40 miljoen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*