Crypto-Prijzen.nl

Coinbase noteert Shiba Inu (SHIB); SHIB stijgt meer dan 30%

Coinbase noteert Shiba Inu (SHIB); SHIB stijgt meer dan 30%

In San Francisco gevestigde cryptobeurs Coinbase heeft Shiba Inu (SHIB/USD), de 47e grootste cryptomunt, genoteerd. De beurs onthulde dit nieuws via een blogpost op 16 september en merkte op dat de cryptovaluta met hondenthema beschikbaar is op Coinbase.com en in de Android- en iOS-versies van de Coinbase app. Naar verluidt is SHIB ook beschikbaar op Coinbase Pro.

Volgens de blogpost zullen Coinbase gebruikers met deze vermelding SHIB kunnen verhandelen, verzenden, ontvangen en opslaan in de meeste door Coinbase ondersteunde regio’s. Details over de rechtsgebieden die geen ondersteuning bieden SHIB zijn beschikbaar op de pagina actief.

Uitleggend waarom het besloot om SHIB op te nemen, noemde Coinbase functies die de munt onderscheiden van het pakket. Deze omvatten het feit dat token het op Ethereum gebaseerde alternatief wil zijn voor de populaire meme-munt Dogecoin (DOGE). Daarnaast ondersteunt het SHIB ecosysteem projecten zoals een NFT kunstincubator en de ontwikkeling van een aanstaande gedecentraliseerde beurs genaamd Shibaswap.

Streven naar een hoogwaardige crypto ervaring

Coinbase merkte verder op dat het toevoegen van ondersteuning voor SHIB deel uitmaakt van zijn reactie op gebruikers die een robuuste selectie van cryptocurrencies eisen. De beurs merkte verder op dat SHIB haar nieuwe noteringsproces volgde, waarbij emittenten een formulier indienen met activa die ze willen laten noteren. Coinbase evalueert vervolgens de voorgestelde munten via het digitale activakader om te bepalen welke activa het vermelden waard zijn.

Om ervoor te zorgen dat nieuwkomers een naadloze ervaring hebben tijdens het investeren in crypto, zei Coinbase:

“We investeren ook in nieuwe tools om mensen te helpen cryptocurrencies te begrijpen en te verkennen. We hebben informatieve activapagina’s gelanceerd (zie SHIB), evenals een nieuw gedeelte van de Coinbase website om veelgestelde vragen over crypto te beantwoorden.

Zoals de norm is, zag het Coinbase noteringseffect SHIB sterk stijgen. Op het moment van schrijven verandert SHIB van eigenaar voor $ 0,00008814 (£ 0,0000064) na een winst van 32% in de afgelopen 24 uur. Volgens gegevens van CoinMarketCap is de marktkapitalisatie van SHIB ook 32,06% gestegen tot $ 3.471.732.505,00 (£ 2.516.467.947,59).

Hoewel Coinbase ernaar streeft gebruikers een gezonde ervaring te bieden, hebben haar inspanningen het onder de loep genomen door de Amerikaanse Securities Exchange Commission (SEC). De financiële toezichthouder liet de beurs weten dat het een rechtszaak tegen het bedrijf zou aanspannen als het zijn uitleenproduct zou lanceren. Naar verluidt heeft de SEC geen redenen gegeven voor haar beslissing om de beurs aan te klagen, hoewel andere cryptobedrijven jarenlang zonder gevolgen leenproducten hebben aangeboden.

The post Coinbase noteert Shiba Inu (SHIB); SHIB stijgt meer dan 30% appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*