Crypto-Prijzen.nl

Coinbase kondigt plannen aan om $500 miljoen dollar aan crypto toe te voegen aan zijn balans

Coinbase kondigt plannen aan om $500 miljoen dollar aan crypto toe te voegen aan zijn balans

Coinbase CEO predicts growth in crypto in 2020

Coinbase, de toonaangevende Amerikaanse cryptobeurs, heeft onlangs plannen onthuld die het aantal cryptocurrencies in zijn eigen portfolio aanzienlijk zullen vergroten. Volgens Brian Armstrong, de CEO van de beurs, keurde het bestuur van Coinbase een massale crypto uitgaven goed. Armstrong kondigde dit eerder vandaag aan in een tweet, 20 augustus, en merkte op dat het grootste Amerikaanse cryptoplatform van plan is om 10% van alle winst die in de toekomst wordt gemaakt in digitale activa te investeren.

Niet alleen dat, maar Armstrong liet ook doorschemeren dat Coinbase hoopt het winstpercentage dat zal worden gebruikt voor crypto aankopen verder te verhogen.

De beurs bevestigt de woorden van de CEO

Coinbase heeft een eigen blogpost gepubliceerd, waarin de aankondiging van Armstrong wordt bevestigd en waarin wordt verklaard dat het de eerste beursgenoteerde onderneming zal zijn die ETH, DeFi tokens en PoS activa als onderdeel van zijn balans aanhoudt.

Coinbase gebruikte de aankondiging ook om te wijzen op zijn toewijding aan langetermijninvesteringen in crypto, en zei dat de investeringen gedurende meerdere jaren continu zullen worden ingezet. Het is van plan om de DCA strategie (Dollar Cost Averaging) te gebruiken, een van de krachtigste en meest effectieve beleggingsstrategieën. De beurs benadrukte dat het een langetermijnbelegger is en dat het alleen onder zeer specifieke omstandigheden zal desinvesteren, bijvoorbeeld als een actief van zijn platform wordt geschrapt.

Coinbase kan in de toekomst in andere activa investeren

Wat haar toekomstige investeringen betreft, liet de beurs de mogelijkheid open om deze te laten informeren door de eigen portefeuilles van haar klanten. Met andere woorden, nieuwe activa kunnen hun weg vinden naar de balans van de beurs, als de gebruikers aanzienlijke bewaardeposito’s van dat specifieke actief doen.

Om twijfel of vermoedens met betrekking tot volumes te voorkomen, besloot Coinbase om te handelen op platforms van derden of via zijn eigen OTC handelsdesk. Op die manier zal het geen belangenconflict met zijn eigen gebruikers aangaan.

Op het moment van schrijven is Coinbase het achtste grootste beursgenoteerde bedrijf op basis van Bitcoin holding, maar ook de grootste cryptobeurs op basis van de waarde van BTC in zijn schatkist.

The post Coinbase kondigt plannen aan om $500 miljoen dollar aan crypto toe te voegen aan zijn balans appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*