Crypto-Prijzen.nl

Coinbase kondigt notering aan van AIOZ, GLM, HIGH en SYN

Coinbase kondigt notering aan van AIOZ, GLM, HIGH en SYN

Coinbase, een van de grootste cryptocurrency handelsplatforms in de VS, heeft verschillende low-cap altcoins op de lijst gezet. Vier cryptocurrencies werden eerder deze week genoteerd op Coinbase Pro.

De vier cryptocurrencies in kwestie zijn Aloz Network (AIOZ/USD), Golem (GLM/USD), Highstreet (HIGH/USD) en Synapse (SYN/USD). De vier activa zullen beschikbaar zijn op de website en mobiele applicatie van Coinbase.

Coinbase vermeldt AIOZ, GLM, HIGH en SYN

Een recente tweet van Coinbase verklaarde dat deze vier activa naast andere zouden worden vermeld. De vier zijn low-cap altcoins die zijn gericht op het promoten van detailhandelsactiviteiten op het platform.

De Coinbase beurs heeft zeer weinig munten op het platform vermeld, ondanks dat het een van de grootste netwerken is. De beurs is voorzichtig geweest met haar noteringsmethoden en staat bekend om het aanbieden van munten met grote marktkapitalisaties.

Het Coinbase effect lijkt niet te werken voor de drie vermelde munten, gezien de recessie op de cryptocurrency markt. AIOZ is de afgelopen 24 uur met 3,9% gedaald, terwijl GLM op het moment van schrijven slechts 0,6% is gestegen. HIGH en SYN hebben ook aanzienlijke dalingen gemaakt.

De prestaties van deze vier munten zijn gedaald als reactie op de rest van de markt voor cryptocurrency. Sinds het begin van het jaar is de bredere markt zeer volatiel geweest en heeft de marktkapitalisatie moeite om boven de $ 2 biljoen te blijven. Dit heeft het moeilijk gemaakt voor het “Coinbase effect” om de vermelde munten te helpen bij hun herstel.

Het Coinbase effect

Het Coinbase effect is een populaire term in de cryptocurrency gemeenschap. De term verwijst naar de winst die tokens maken wanneer ze zijn genoteerd op de Coinbase beurs. Veel tokens hebben opmerkelijke winsten geboekt wanneer hun munten op de beurs worden vermeld.

Een vorig jaar gepubliceerd Messari rapport verklaarde de enorme winsten die tokens maken wanneer ze op Coinbase worden vermeld. Vermeldingen op deze beurs boeken meestal grote winsten in vergelijking met andere beurzen zoals Binance en FTX. Het Coinbase effect werd gezien toen Dogecoin en Shiba Inu omhoogschoten na een notering op het platform.

Het bericht Coinbase kondigt notering aan van AIOZ, GLM, HIGH en SYN verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*