Crypto-Prijzen.nl

Coinbase is van plan een eigen crypto-app store uit te rollen

Coinbase is van plan een eigen crypto-app store uit te rollen

Coinbase, de grootste cryptobeurs in de VS, publiceerde onlangs een blogpost waarin het aankondigde dat het werkt aan het creëren van een nieuwe app store, speciaal gemaakt voor cryptocurrency apps. Het bedrijf is van plan om externe ontwikkelaars toe te staan hun applicaties in de app store te publiceren, waardoor ze gemakkelijker toegang krijgen tot de gedecentraliseerde crypto economie, zoals de beurs het noemt.

’s Werelds eerste crypto-app store die is ontwikkeld door Coinbase

De crypto industrie heeft de afgelopen zes jaar duizenden gedecentraliseerde applicaties (dApps) gelanceerd, sinds de creatie van Ethereum die dit allemaal mogelijk maakte. Hoewel er tegenwoordig dApps voor alles zijn, is het probleem om ze te openen. Niet omdat het bijzonder moeilijk is, maar omdat het niet instinctief en intuïtief is.

Dus, Coinbase is nu van plan om in wezen een crypto-versie van populaire app-winkels zoals Google Play Store of Apple App Store te creëren. Door dit te doen, zal het een enkele plaats creëren waar gebruikers terecht kunnen om nieuwe dApps te krijgen, evenals toegang tot een verscheidenheid aan tools binnen DeFi, DAO’s, slimme contracten, NFT’s en meer.

De post van Coinbase is geschreven door de CEO van de beurs, Brian Armstrong, zelf. Armstrong koos ervoor om het de titel ‘Decentralisatie bij Coinbase omarmen‘ te geven. Daarin wees de CEO van de beurs erop dat dit een universele benadering is voor het creëren van een app store in de technische industrie, en merkte op dat zelfs Apple niet probeerde elke app voor zijn iPhone en andere producten te maken.

In plaats daarvan heeft het bedrijf externe ontwikkelaars gemachtigd en tegelijkertijd mobiele gebruikers een gemakkelijke manier gegeven om toegang te krijgen tot deze applicaties. Nu wil Armstrong hetzelfde doen in de crypto industrie, waarbij hij opmerkt dat deze aanpak aanzienlijke groeimogelijkheden met zich meebrengt.

Wat is de toekomst voor Coinbase?

Helaas vermeldde hij niet wanneer de app klaar zou kunnen zijn voor release, of zelfs of deze in 2021 zou kunnen aankomen. In plaats daarvan koos hij ervoor om zich te concentreren op het belang van het toevoegen van nog meer activa aan Coinbase, evenals op de implementatie van de mogelijkheid om sneller nieuwe munten toe te voegen. De beurs heeft nog steeds de hoogste prioriteit om dingen op een regelgevende manier te doen. Maar dat gezegd hebbende, zei hij wel dat de beurs het proces sneller wil maken, om klanten aan beide kanten beter van dienst te kunnen zijn.

Door dit te doen, zal het bedrijf de lasten voor emittenten van activa verminderen, een nieuwe, zogenaamde ‘experimentele zone’ voor nieuwe activa creëren en overgaan tot goedkeuring van de meeste activa voor zijn diensten. Verder merkte hij op dat Coinbase een groot doel heeft om verder uit te breiden. Tot nu toe bedient het al meer dan 100 landen, maar Armstrong wil dat nog verder pushen. Ten slotte wil Coinbase ook zelfbewaring en interfaces van derden beter omarmen, waar de app store misschien echt mee kan helpen.

The post Coinbase is van plan een eigen crypto-app store uit te rollen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*