Crypto-Prijzen.nl

Coinbase is Gold lid geworden van Cloud Native Computing

Coinbase is Gold lid geworden van Cloud Native Computing

De Cloud Native Computing Foundation (CNCF®), een platform dat zich toelegt op de ontwikkeling van duurzame cloud-native software-ecosystemen, heeft aangekondigd dat Coinbase een Gold member is geworden, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Wereldwijde economische vrijheid vergroten

Coinbase wil de crypto-economie benutten om de economische vrijheid wereldwijd te vergroten. Het platform heeft meer dan 98 miljoen geverifieerde gebruikers en 230.000 ecosysteem partners. 13.000 instellingen in meer dan 100 landen gebruiken de exchange om gemakkelijk en veilig crypto investeringen te doen en crypto uit te geven, te sparen en te verdienen.

Om deze missie te vervullen, is het van het allergrootste belang om een gemeenschappelijke infrastructuur te ontwikkelen die veilig, transparant en beveiligd is en waarvan alle deelnemers profiteren. Jordan Harband, Developer Relations Engineer bij Coinbase, zei hierover:

De infrastructuur van Coinbase gedijt op cloud-native technologie en Kubernetes zal van groeiend belang blijven in onze technologiestack naarmate het bedrijf evolueert. We investeren fors in cloud-native technologie om het voortdurende succes en de duurzaamheid van cloudservices voor het ontwikkelaarsecosysteem te garanderen. We kijken ernaar uit om samen te werken met CNCF om meer initiatieven te stimuleren en om meer tools te leveren en te verbeteren ten voordele van de gemeenschap.

Priyanka Sharma, uitvoerend directeur van de Cloud Native Computing Foundation, voegde hieraan toe:

Coinbase is een pionier in de cryptocurrency economie. Met hun specifieke reeks uitdagingen in een opkomende maar wereld veranderende industrie, zijn we erg blij dat Coinbase heeft besloten om de krachten te bundelen met het CNCF ecosysteem en we kijken uit naar de unieke inzichten die ze zullen brengen.

Coinbase Cloud gebruikt Kubernetes om een platform te bieden waarmee ze blockchain infrastructuur kunnen implementeren en onderhouden bij meerdere cloud providers. Dit is de reden waarom Coinbase kernbijdragers als Kubernetes in dienst heeft. Coinbase Cloud heeft bijgedragen aan Kong, Flux, Kyverno, kOps en verschillende andere CNCF projecten.

Over de Cloud Native Computing Foundation

De Foundation stelt organisaties in staat om schaalbare applicaties te ontwikkelen en te exploiteren met een open source software stack. Het host belangrijke onderdelen van de wereldwijde technologie infrastructuur, waaronder Envoy, Kubernetes en Prometheus.

CNCF brengt de beste ontwikkelaars, verkopers en eindgebruikers van de industrie samen en organiseert de grootste open source conferenties voor ontwikkelaars wereldwijd. Het is lid van de Linux Foundation en wordt gesteund door meer dan 200 innovatieve startups en 500 leden, waaronder ’s werelds grootste cloud computing- en softwarebedrijven.

Het bericht Coinbase is Gold lid geworden van Cloud Native Computing verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*