Crypto-Prijzen.nl

Coinbase in gesprek om de grootste cryptobroker in Latijns-Amerika te kopen

Coinbase in gesprek om de grootste cryptobroker in Latijns-Amerika te kopen

Coinbase Global Inc (NASDAQ: COIN) steeg maandag bijna 9,0% op de aandelenmarkt na berichten dat het in gesprek was om de grootste cryptobroker in Latijns-Amerika te kopen.

Coinbase koopt moederbedrijf van Mercado Bitcoin

Coinbase heeft onderhandeld over de overname van 2TM – een bedrijf van $ 2,20 miljard dat eigenaar is van Mercado Bitcoin. Een akkoord wordt volgende maand verwacht, meldt Estadão maandag.

De overname zal Coinbase helpen om uit te groeien tot marktleider in Latijns-Amerika. De Braziliaanse cryptomarkt zal naar verwachting in de nabije toekomst de $ 25 miljard overschrijden.

Het rapport suggereert dat Coinbase zijn wereldwijde expansie vasthoudt door middel van een acquisitiestrategie. Vorig jaar kocht het blockchain infrastructuurplatform, Bison Trails, voor ongeveer $ 80 miljoen.

Coinbase en 2TM moeten nog reageren

Het nieuws komt na een jaar van massale adoptie in Brazilië, toen een opmerkelijke UFC jager Matheus Nicolau ermee instemde zijn inkomsten in Bitcoin te ontvangen. Details over de mogelijke overeenkomst zijn nog niet bekend.

Vorige week wedde de legendarische shortseller Jim Chanos tegen Coinbase en zei dat het onwaarschijnlijk was dat het cryptobedrijf in 2022 winstgevend zou zijn.

Toch heeft het aandeel het de afgelopen twee weken goed gedaan. Het is meer dan 30% hersteld in overeenstemming met de stijgende Bitcoin prijs die dit jaar voor het eerst dit jaar op maandag $ 47.000 bereikte.

Het bericht Coinbase in gesprek om de grootste cryptobroker in Latijns-Amerika te kopen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*