Crypto-Prijzen.nl

Coinbase Effect lanceert Axie Infinity (AXS) met 30% hoger

Coinbase Effect lanceert Axie Infinity (AXS) met 30% hoger

Coinbase is de grootste Amerikaanse cryptobeurs qua handelsvolume en een van de grootste handelsplatforms ter wereld. Het staat ook bekend om het feit dat het gereguleerd is en dat het onlangs openbaar is geworden. Maar als zodanig is het erg kieskeurig als het gaat om het aanbieden van nieuwe munten en tokens, en het vereist van potentiële kandidaten dat ze aan zeer strenge eisen voldoen.

Zodra een munt echter is gekozen en goedgekeurd, resulteert de vermelding op Coinbase doorgaans in een sterke prijsstijging, die bekend is geworden als het Coinbase Effect. Nou, het effect was wederom gewoon in actie te zien nadat Coinbase Pro de laatste partij van goedgekeurde digitale activa vermeldde, met inbegrip Axie Infinity (AXS/USD), die in slechts een paar uur met 30% omhoog is geschoten na de officiële notering.

De prijsstijging kwam op 11 augustus, nadat Coinbase de volgende groep munten onthulde die was gekozen om lid te worden van zijn platform. Naast AXS heeft de toonaangevende Amerikaanse beurs ook ondersteuning toegevoegd voor WLUNA, TRU en REQ. Al deze munten zijn sinds 11 augustus beschikbaar voor stortingen.

Munten beginnen vandaag te handelen

Het bedrijf verklaarde ook dat ondersteuning voor de munten over het algemeen beschikbaar zal zijn in alle door Coinbase ondersteunde rechtsgebieden, met bepaalde uitzonderingen. De handel in deze munten is echter gepland voor vandaag, 12 augustus, om 9.00 uur PT. Er is echter een voorwaarde waaraan eerst moet worden voldaan: eerst moet aan alle liquiditeitsvereisten worden voldaan. Orderboeken worden dan in drie fasen gelanceerd: alleen post, alleen limiet en ten slotte volledige handel.

Bovendien zal elk van deze munten worden gekoppeld aan USD en EUR, evenals BTC en USDT.

Na de aankondiging steeg de AXS prijs met 30%, van $ 59 naar $ 77. De stijging hielp het project ook met zijn marktkapitalisatie, die hoog genoeg klom om een plek te bemachtigen bij de 30 grootste cryptocurrencies. Wat de andere vermelde munten betreft, steeg REQ met meer dan 100%, TRU met ongeveer 60%, maar de prijs van WLUNA steeg slechts met 10%.

The post Coinbase Effect lanceert Axie Infinity (AXS) met 30% hoger appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*