Crypto-Prijzen.nl

Coinbase Cloud lanceert nieuwe tools suite voor Avalanche

Coinbase Cloud lanceert nieuwe tools suite voor Avalanche

Coinbase Cloud heeft de lancering aangekondigd van een reeks tools die de groei van de Avalanche (AVAX/USD) blockchain zullen ondersteunen en de uitvoering van slimme contracten op het platform zullen stimuleren.

De Avalanche blockchain heeft het afgelopen jaar een lovenswaardige groei doorgemaakt. Het netwerk wordt nu beschouwd als een Ethereum killer, aangezien de transactiekosten relatief laag zijn, terwijl de netwerksnelheden aanzienlijk hoog zijn.

Coinbase Cloud lanceert Avalanche tools suite

Coinbase Cloud zal nu een Avalanche public validator node uitvoeren. Met dit knooppunt kunnen deelnemers op het Avalanche netwerk AVAX tokens inzetten met Coinbase Cloud en macht toewijzen om transacties te valideren.

Bovendien wordt AVAX geïntegreerd met de Coinbase portemonnee. De laatste is een portemonnee voor digitale activa die draait op Web3 en die naadloze interacties biedt met gedecentraliseerde applicaties (dApps) die op het Avalanche netwerk draaien. Vorige week kondigde de Coinbase portemonnee ondersteuning aan voor op Solana en SOL gebaseerde tokens.

Coinbase Cloud zal de Query en Transact functie die beschikbaar is voor zijn gebruikers een boost geven. De functie ondersteunt ontwikkelaars om eenvoudig te communiceren met de code van het Avalanche netwerk. Met Coinbase kunnen ontwikkelaars “configureren wie toegang heeft tot de knooppuntinfrastructuur en hun knooppunten distribueren over vier geografische regio’s en twee cloudproviders”.

Ontwikkelingen op het Avalanche netwerk

Naast de integratie op Coinbase Cloud vinden er ook andere ontwikkelingen plaats binnen het Avalanche netwerk. Een daarvan is de ondersteuning van het Bitcoin netwerk met behulp van de Avalanche brug. Overbrugging met Bitcoin zal in het tweede kwartaal van dit jaar mogelijk zijn.

Deze brug stelt Bitcoin houders in staat om munten over te dragen naar het Avalanche netwerk terwijl ze deelnemen aan gedecentraliseerde financieringsprojecten (DeFi).

Avalanche houdt ook de Avalanche Summit in Barcelona, Spanje. Terra (LUNA) heeft aangekondigd dat zijn UST stablecoin tijdens deze top ook verhandelbaar zal zijn met het Avalanche netwerk. Deze ontwikkeling is ook klaar om waarde toe te voegen aan het Avalanche netwerk door nieuwe investeringen en toepassingen aan te trekken.

Ondanks deze ontwikkelingen moet AVX nog een opmerkelijk herstel doormaken. Het token ligt 41,5% onder zijn hoogste punt ooit. AVAX handelde op $ 84,78 na een dip van 3,6% in 24 uur op het moment van schrijven.

Het bericht Coinbase Cloud lanceert nieuwe tools suite voor Avalanche verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*