Crypto-Prijzen.nl

Coinbase CFO over Q2 resultaten: “we bouwen diepe wortels bij institutionele klanten”

Coinbase CFO over Q2 resultaten: “we bouwen diepe wortels bij institutionele klanten”

Coinbase Global Inc (NASDAQ: COIN) rapporteerde dinsdag, na de bel, beter dan verwachte resultaten voor het fiscale tweede kwartaal. De aandelen van het bedrijf gingen vanmorgen zo’n 7% omhoog.

CFO Haas bespreekt inkomsten op CNBC’s “Squawk Box”

CFO Alesia Haas besprak de inkomsten op de “Squawk Box” van CNBC en erkende dat Coinbase enorm heeft geprofiteerd van de recente volatiliteit in de cryptohandel, maar sprak het vertrouwen uit dat het toevoegen van nieuwe activa zal helpen “een deel van die volatiliteit te diversifiëren en aan te pakken”.

“Wat we beginnen te zien is het nut in crypto, we zien dat mensen zich bezighouden met staking, we zien dat mensen zich bezighouden met URN en andere transactietypes. Dit groeit ook, nu in een sneller tempo dan onze transactiekosten, hoewel slechts 5,0% van onze omzet”, voegde ze eraan toe.

Ook op woensdag zei Coinbase, dat in het tweede kwartaal 2,7 miljoen maandelijkse gebruikers heeft toegevoegd, dat het werkte aan een crypto-deal met PNC Financial Services Group.

Ethereum handel overtrof Bitcoin in Q2

In het tweede kwartaal was de eerste keer dat Coinbase Ethereum handel op zijn platform de Bitcoin handel zag overtreffen, die ongeveer 24% van het totale driemaandelijkse handelsvolume uitmaakte, tegenover 39% in het voorgaande kwartaal (Q1). In een opmerking over deze diversiteit zei Haas in haar interview met CNBC:

“Ethereum zag dit kwartaal een groter handelsvolume als gevolg van de groei van NFT’s. We zagen ook Eth2 staking, en het netwerk gaat nu over naar een proof of stake van een proof of work-netwerk, en dat groeide bij veel investeerders en veel interesse in mogelijkheden om beloningen te verdienen op de Eth2-blockchain.”

Coinbase heeft nu Tesla en Third Point op zijn platform

De financieel directeur erkende dat cryptovaluta jaren in de toekomst tot handelswaar zou kunnen komen, maar het was er zeker nog niet “helemaal”. Coinbase heeft nu opmerkelijke institutionele klanten op zijn platform zoals Elon Musk’s Tesla en Dan Loeb’s Third Point. Volgens Haas sluiten deze grote namen zich vooral aan bij het platform voor beveiliging.

“Ze waarderen het dat we sinds onze oprichting geen verlies hebben geleden door een cyberaanval. Van daaruit gaat het over naar handel, datadiensten, leenproducten die we op ons platform bouwen, en de volledige suite van de prime brokerage producten onder het bèta-initiatief dat we dit kwartaal hebben gelanceerd. Dus we bouwen echt diepe wortels met veel institutionele klanten in hun investeringsbehoeften in de crypto economie”, voegde ze eraan toe.

The post Coinbase CFO over Q2 resultaten: “we bouwen diepe wortels bij institutionele klanten” appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*