Crypto-Prijzen.nl

Coinbase-backed Portal werkt samen met Mintlayer om op Bitcoin gebaseerde DeFi te stimuleren

Coinbase-backed Portal werkt samen met Mintlayer om op Bitcoin gebaseerde DeFi te stimuleren

Portal is een door zichzelf gehoste wallet, die wordt ondersteund door de grote crypto exchange Coinbase. Deze officiële nieuwe samenwerking met Mintlayer (een BTC sidechain protocol) zal helpen om de massale acceptatie van gedecentraliseerde financiële markten te stimuleren.

In een aankondiging afgelopen donderdag zei Portal, dat de samenwerking zal helpen om de echte cross-chain DEX-functionaliteit op het Mintlayer-netwerk te lanceren.

Hierdoor zal het Bitcoin-netwerk profiteren van de toegenome ontwikkeling van projecten in het gedecentraliseerde financiële (DeFi) ecosysteem.

In een reactie op het partnerschap zei Dr. Chandra Duggirala, de uitvoerend voorzitter van Portal, het volgende:

Portal DEX ondersteunt vele lagen van financiële en niet-financiële toepassingen op Bitcoin. Het betekent dat het Bitcoin-protocol niet hoeft te worden geüpgraded om nieuwe functionaliteit te bereiken.”

Hij voegde toe:

Dit kan de acceptatie van Bitcoin, het beveiligingsbudget en de bruikbaarheid ervan als het echt wereldwijde monetaire systeem vergroten. Het ondersteunen van Mintlayer sidechain-activa past natuurlijk in onze ecosysteembenadering om veel layers naar Bitcoin te brengen. ”

Een boost voor op Bitcoin gebaseerde DeFi

De samenwerking van Portal en Mintlayer markeert een belangrijke mijlpaal voor de push om DeFi op Bitcoin te hebben, waardoor het BTC-ecosysteem wordt opengesteld voor meer liquiditeit en kapitaal.

Mintlayer CEO Enrico Rubboli merkte op:

Mintlayer is een tokenization layer die bovenop Bitcoin is gebouwd, waardoor native swaps met BTC mogelijk zijn, inclusief het gebruik van het Lightning Network.”

Met deze ontwikkelingen kan Bitcoin profiteren van Portal’s cross-chain DEX via toegankelijkheid voor token-uitgevers en andere gedecentraliseerde financiële projecten, ook binnen het Web3 ecosysteem.

Het bericht Coinbase-backed Portal werkt samen met Mintlayer om op Bitcoin gebaseerde DeFi te stimuleren verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*