Crypto-Prijzen.nl

CME Group lanceert een nieuw op Ethereum gebaseerd product

CME Group lanceert een nieuw op Ethereum gebaseerd product

CME Group to stop trading due to coronavirus outbreak

De belangrijkste derivatenmarkt, Chicago Mercantile Exchange (CME), heeft de uitbreiding van zijn aanbod aangekondigd met een nieuw op Ethereum (ETH/USD) gebaseerd product. Het bedrijf verklaarde dat de nieuwe Micro Ether futures op 6 december live op zijn platform zullen gaan.

CME biedt meer handelsopties voor handelaren

Volgens de aankondiging zal het nieuwe product een grootte hebben van 0,1 ETH, wat betekent dat individuele en institutionele handelaren zullen worden blootgesteld aan een nieuw type Ether handel.

De nieuwste toevoeging wordt het vierde cryptocurrency derivatenproduct dat CME Group ooit op zijn platform heeft gelanceerd. Het bedrijf zegt dat alles klaar is om het product te lanceren, in afwachting van goedkeuring door de regelgevende instanties.

Ethereum nadert ATH

Dit komt wanneer de ETH prijs een indrukwekkende stijging doormaakt, aangezien het token dicht bij zijn hoogste punt ooit komt en op het moment van schrijven wordt verhandeld op $ 4.438.

Bij de lancering zullen Micro Ether futures worden verhandeld zoals de Micro Bitcoin futures die eerder in mei 2021 zijn gelanceerd. Sinds de lancering van de BTC futures heeft het platform meer dan 2,7 miljoen contracten geregistreerd. Het bedrijf verwacht dezelfde belangstelling voor Ether futures van zowel particuliere als institutionele handelaren wanneer het product live gaat op zijn platform. Het eerste Bitcoin futurescontract op het CME platform ging op 17 december 2017 live.

CME wil kleinere investeringen mogelijk maken

Tim McCourt, wereldwijd hoofd van alternatieve beleggingsproducten bij CME Group, verklaarde dat het bedrijf kleinere investeringen mogelijk wil maken met de lancering van ETH futures. Hij voegde eraan toe dat de stap meer investeerders op de markt zal brengen. Hij merkte,

Sinds de lancering van Ether futures in februari hebben we een gestage groei van de liquiditeit in deze contracten gezien.

McCourt voegde eraan toe dat de prijs van ETH sinds de introductie van de contracten met meer dan 100% is gestegen.

The post CME Group lanceert een nieuw op Ethereum gebaseerd product appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*