Crypto-Prijzen.nl

Cloudzy’s reis naar het realiseren van een geglobaliseerde VPS-service

Cloudzy’s reis naar het realiseren van een geglobaliseerde VPS-service

Technologische vooruitgang blijft het leven van mensen over de hele wereld gemakkelijker en efficiënter maken. Deze luxe komt echter niet zonder prijs.

Misschien wel het grootste offer dat online gebruikers dagelijks brengen door in te loggen op hun favoriete online diensten en social media platform is hun recht op privacy. Privacy is een fundamenteel onderdeel van de rechten en privileges van elk mens.

Het lijkt erop dat veel grote technologiebedrijven er niet in slagen dit begrip door te trekken naar hun online protocol. Cloudzy begrijpt dat hoewel het veel gebruikers misschien niets kan schelen, het voor vele anderen wel het geval is.

Als een product voor iedereen is Cloudzy verplicht om de privacy voor zijn gebruikers te herstellen. Oorspronkelijk werden platforms zoals Perfect Money gebruikt om onze anonimiteitzoekende klanten in staat te stellen conventioneel maar anoniem te betalen. Maar beïnvloed door het gevoel dat dit kan worden verbeterd, begeeft Cloudzy zich op een pad om volledig anonieme betalingsopties aan te bieden met behulp van enkele van de toonaangevende privacymunten die de krantenkoppen over cryptocurrency domineren.

Cloudzy levert sinds 2008 geavanceerde VPS-diensten en is gevestigd in Brooklyn, New York. Bovenop hun verbindingslatentie, anti-DDoS beveiligde servers op maat gemaakte VPS-pakketten, biedt Cloudzy ook volledig anonieme VPS-servers, beide met cryptocurrencies en diensten zoals Perfect Money.

De belangrijkste valuta’s die ons hierbij zullen helpen, zoals Monero, Dash en Z-Cash privacymunten, waren allemaal eerder geïmplementeerd in Cloudzy als betalingsopties. Wat Cloudzy nu doet, is deze opties verbeteren met betere betalingsgateways, en zoeken naar betere opties voor onze klanten om in de toekomst anoniem te betalen.

Prioriteit geven aan online privacy

Cloudzy begrijpt en geeft zich over aan de grote behoefte aan online privacy en anonimiteit.

Het bedrijf belooft actief te letten op dit cruciale recht van zijn klantenbestand. Dit zal worden gedaan door bestaande opties te verbeteren en nieuwere opties te implementeren die de technische wereld hen in de toekomst biedt.

De behoefte aan anonimiteit en privacy was al in 2008 bekend bij de oprichters van Cloudzy. Door de jaren heen hadden leden van RouterHosting en vervolgens Cloudzy veel zakelijke en niet-zakelijke, persoonlijke ervaringen die hun geloof in de essentiële behoefte aan online privacy en de recht op anonimiteit.

Daarom had RouterHosting, nu Cloudzy, privacy en anonimiteit in de online wereld altijd in gedachten als hoeksteen van hun bedrijfsmodel, zodat andere gebruikers niet zouden moeten meemaken wat Coudzy deed.

Al vóór de opkomst van cryptocurrencies werden opties zoals Perfect Money geïmplementeerd om anonieme betaling mogelijk te maken. Cloudzy is er trots op de volledige implementatie en verbetering van deze cryptocurrency-betalingsopties en -oplossingen aan te kondigen, aangezien ze niet alleen een facilitering van diensten voor hun gebruikersbestand vertegenwoordigen, maar ook een weerspiegeling zijn van Cloudzy’s intra-organisatorische overtuigingen en principes.

CEO: ‘onze inspanning is om up-to-date te blijven’

Hannan Nozari is de oprichter en huidige CEO van Cloudzy, en hij had ook enkele woorden te delen over het vooruitzicht van anonimiteit op het web en Cloudzy’s benadering van de zaak:

Lange tijd had ik het gevoel dat de anonieme betaalmiddelen en online privacy van de gemiddelde gebruiker aan het afnemen waren. Hoewel dit waar is, zijn er gelukkig ook een heleboel fantastische technologieën die de weg vrijmaken voor online anonieme betalingen en gebruikersprivacy. Ik heb het gevoel dat deze stap niet alleen onze crypto-betalingsopties toevoegt en versterkt, maar ook gaat over het volhouden van onze inspanningen om een up-to-date bedrijf te blijven dat nieuwe nuttige technologieën integreert, om zowel die technologieën te promoten als ons gebruikersbestand te helpen beschermen hun privacy. Ik ben blij met onze eerste selectie van geïntegreerde valuta’s en ik hoop dat we binnenkort andere opties kunnen toevoegen waar veel vraag naar is.’

Cloudzy’s implementatie van volledig anonieme betalingsoplossingen is een goed voorbeeld voor andere technologiebedrijven om te volgen. Met voldoende technologiebedrijven die hetzelfde doen, zal dit de toon zetten voor de grote technologie om ook deze middelen te gebruiken en een einde te maken aan het valutacompromis van privacy in de online wereld.

Het bericht Cloudzy's reis naar het realiseren van een geglobaliseerde VPS-service verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*