Crypto-Prijzen.nl

Civilization lanceert CivTrade, waardoor de kloof in DeFi handelsfunctionaliteit wordt gedicht

Civilization lanceert CivTrade, waardoor de kloof in DeFi handelsfunctionaliteit wordt gedicht

Decentralized Finance (DeFi) steeg in slechts een jaar van bijna nul tot meer dan $ 100 miljard aan TVL. Ondanks deze groei vindt de meeste cryptohandel nog steeds plaats op gecentraliseerde beurzen, die erg lijken op traditionele beurzen die dit soort handel niet aanbieden.

Gecontroleerd product maakt uitvoering van Zero Impact Trades mogelijk

Tot nu toe heeft DeFi handel te lijden gehad van een beperktere handelsfunctionaliteit en relatief hogere transactiekosten. De functionaliteitskloof zou kunnen worden gedicht met de release van CivTrade door Civilization, het eerste hedgefonds dat volledig door zijn investeerders wordt beheerd.

CivTrade is een gecontroleerd product waarmee iedereen Zero Impact Trades kan uitvoeren om het swaprendement te maximaliseren en verborgen kosten op DEX’s te vermijden. Het zal de cryptohandel en de traditionele financiën verstoren, aangezien het eerste product volledig geautomatiseerd DeFi orderboekbeheer en DeFi limietordertransacties biedt.

Aangedreven door Chainlink Keepers, veilige uitvoering van transacties

Elke transactie op gedecentraliseerde beurzen kan methoden gebruiken die gewoonlijk zijn gereserveerd voor gecentraliseerde beurzen, omdat CivTrade wordt aangedreven door Chainlink (LINK/USD) Keepers. Deze integratie maakt een gemakkelijke en veilige uitvoering van transacties mogelijk, waardoor de meeste kosten die gepaard gaan met DeFi handel via de Ethereum (ETH/USD) blockchain worden geëlimineerd en tegelijkertijd alle aspecten van de handel worden geautomatiseerd.

Tomasz Wojewoda, Head of Global Sales bij Chainlink Labs, merkte op:

Door Chainlink Keepers te gebruiken, laat Civilization zien hoe liquiditeitspools krachtige tools kunnen worden voor het automatiseren van de uitvoering van transacties op basis van marktomstandigheden.

Sator Settler, een medeoprichter van Civilization, voegde toe:

Chainlink is tegenwoordig de meest betrouwbare, visionaire en opwindende technologieaanbieder in DeFi. Samen maken we DeFi makkelijker en goedkoper voor iedereen. Als een belegger bijvoorbeeld 100 Ethereum van onze token CIV wilde kopen, tonen onze tests aan dat ze tot 91,1% meer tokens zouden ontvangen met onze CivTrade in vergelijking met traditionele swapsystemen.

Pijnpunten oplossen met DeFi

CivTrade lost vergoedingen, prijseffecten, front-running, slippage en andere grote pijnpunten op met DeFi. Het maakt het mogelijk om “echte limiettransacties” te openen door de doelgrootte en prijs van elke transactie te definiëren. Van CivTrade kan worden verwacht dat het de $ 2 miljard aan fondsen die dagelijks via DEX’s worden verhandeld, zal verstoren, waar zowel verborgen als zichtbare kosten de algehele marktactiviteit kunnen belemmeren.

The post Civilization lanceert CivTrade, waardoor de kloof in DeFi handelsfunctionaliteit wordt gedicht appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*