Crypto-Prijzen.nl

Civic lanceert Ignite Pass, tool om bots in NFT mints en drops te elimineren

Civic lanceert Ignite Pass, tool om bots in NFT mints en drops te elimineren

Civic Technologies, een toonaangevende innovator op het gebied van digitale identiteitsoplossingen, heeft een gratis tool gelanceerd voor makers en NFT marktplaatsen, genaamd Ignite Pass. De tool elimineert de deelname van bots aan NFT drops en mints, leerde Invezz uit een persbericht.

Eenvoudige integratie, geen gegevensopslag

Ignite Pass, een gratis versie van Civic’s baanbrekende Civic Pass, vereist dat kopers bewijzen dat ze menselijk zijn. Het is eenvoudig te integreren en vereist geen opslag van persoonlijke gegevens.

Chris Hart, CEO van Civic Technologies, zei:

Kunstenaars hebben nu hun moment met de introductie van NFT’s. Bots zijn meer dan hinderlijk: ze vernietigen het vertrouwen dat gemeenschappen hebben opgebouwd en de toekomstperspectieven van de makers ervan. We zijn er trots op tools te bieden die hen zullen helpen meer succes te behalen op hun veilingen en om hun gemeenschappen botvrij te houden.

Met de integratiegidsen van het bedrijf kunnen zowel artiesten als marktplaatsen vandaag Ignite Pass op Solana (SOL/USD) gaan gebruiken. Ignite Pass helpt bij het onderhouden van een rechtvaardig en transparant netwerk van communityleden voor NFT drops en mints.

Zorgen voor transparantie en vertrouwen

Geen enkel NFT ecosysteem kan gedijen zonder vertrouwen en transparantie. Door hun identiteit te laten verifiëren, bouwen makers van digitale kunst vertrouwen op in hun gemeenschappen. Civic bereikt dit voor alle makers die deelnemen aan het Verified by Civic Pass programma en kondigt een vertrouwenszegel aan, dat ze vervolgens kunnen delen met hun gemeenschappen.

Naleving van toekomstige regelgeving mogelijk maken

Als toonaangevende vroege innovator zorgt Civic voor naleving van toekomstige regelgeving door een unieke on-chain oplossing te bieden voor de NFT en DeFi industrie. Hun Civic Pass product biedt extra geautomatiseerde en volledig geïntegreerde bedieningselementen die het mogelijk maken om in realtime te screenen op KYC en AML vereisten.

Snellere, nauwkeurigere verificatie

Civil Pass kan een snelle, nauwkeurigere verificatie bieden omdat de identiteit één keer wordt geverifieerd en vervolgens dynamisch wordt gecontroleerd. Het bedrijf gebruikt hiervoor het unieke identiteitsverificatie ecosysteem van Identity.com.

Ongekende groei van NFT investeringen

Ignite Pass komt makers te hulp in een tijd waarin investeringen in NFT’s op een ongekende schaal plaatsvinden. Het handelsvolume van de NFT ruimte bedroeg meer dan $ 10,67 miljard in het derde kwartaal van dit jaar, een stijging van 38.060% jaar-op-jaar volgens DappRadar gegevens.

The post Civic lanceert Ignite Pass, tool om bots in NFT mints en drops te elimineren appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*