Crypto-Prijzen.nl

Civic (CVC) prijsanalyse: is nu een goed moment om te kopen?

Civic (CVC) prijsanalyse: is nu een goed moment om te kopen?

Civic CVC/USD blijft onder druk staan; de prijs van deze cryptocurrency is sinds 5 september 2021 gedaald van $ 1,03 naar $ 0,40 en de huidige prijs ligt rond de $ 0,55.

Fundamentele analyse: Civic stelt gebruikers in staat om het gebruik van hun identiteit in realtime te verifiëren

Civic is een project dat is gericht op real-world toepassingen van zijn blockchain aangedreven technologie, en het werd in 2015 opgericht door ondernemers Vinny Lingham en Jonathan Smith. Civic for DeFi is ontworpen om met een gerust hart mee te groeien met uw bedrijf, wetende dat andere deelnemers zijn doorgelicht en dat naleving een prioriteit is.

Civic gebruikt een digitale identiteit als toegangspoort voor gedecentraliseerde financiering op de Solana blockchain met snellere en nauwkeurigere verificatie. Civic stelt dApp ontwikkelaars in staat om eisen te stellen aan het doorlichten van tegenpartijen en biedt wereldwijde ondersteuning voor identiteitsverificatie voor meer dan vierduizend documenten in 195 landen.

Klanten kunnen de verificatie binnen enkele minuten vanaf een mobiel apparaat voltooien, terwijl de meest gebruikelijke methoden zijn: telefoonnummerverificatie, biometrische controle en leeftijdsverificatie. Er zijn al veel projecten die deze blockchain identiteitsverificatie technologie gebruiken, en volgens het laatste nieuws zal Civic gaan samenwerken met Black Fire Innovation Hub aan een project voor het serveren van een assortiment niet-alcoholische dranken.

De automaat zal worden gevuld met bruisend water, energiedrankjes en espresso in blik in plaats van alcohol, en het doel van Black Fire is om het belang en het nut van particuliere identiteitsverificatie aan te tonen.

“We zijn verheugd dat onze baanbrekende automaat voor identiteitsverificatie een nieuw thuis heeft gevonden in het Living Lab van Black Fire Innovation. We zijn er trots op om geautomatiseerde leeftijdsverificatietechnologie te bieden aan innovatieleiders in de gaming-, horeca- en entertainmentindustrie”, zei Vinny Lingham, CEO en mede-oprichter van Civic.

Technische analyse: Civic (CVC) heeft zijn correctie van de recente hoogtepunten verlengd

Bron: tradingview.com

Civic (CVC) heeft zijn correctie van de recente hoogtepunten boven de $ 1 verlengd, maar het zou een signaal zijn om CVC te kopen als de prijs weer boven de weerstand van $ 0,7 stijgt. Het volgende koersdoel zou rond de $ 0,8 of zelfs $ 0,9 kunnen liggen; toch, als de prijs onder de $ 0,40 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Samenvatting

Civic is een blockchain technologie voor identiteitsverificatie waarmee gebruikers het gebruik van hun identiteit in realtime kunnen verifiëren. Civic verlaagt de kosten en verhoogt de betrouwbaarheid van achtergrondcontroles, waardoor dit project een geweldige oplossing is voor massale adoptie. Technisch gezien blijft de Civic (CVC) onder druk staan, en als de prijs onder $ 0,50 daalt, zou het volgende doel rond de $ 0,40 kunnen liggen.

The post Civic (CVC) prijsanalyse: is nu een goed moment om te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*