Crypto-Prijzen.nl

CitaDAO integreert Chainlink om tokenized DeFi gebruiksscenario’s voor onroerend goed te ontgrendelen

CitaDAO integreert Chainlink om tokenized DeFi gebruiksscenario’s voor onroerend goed te ontgrendelen

CitaDAO maakt gebruik van de orakel-infrastructuur van Chainlink (LINK/USD) om tokenized use-cases voor onroerend goed in DeFi te ontgrendelen, vernam Invezz uit een persbericht. De integratie zal het DeFi ecosysteem voorzien van een betrouwbare gegevensfeed voor vastgoedwaardering, wat een cruciaal onderdeel is voor ontwikkelaars en protocollen die betrouwbare dApps willen ontwikkelen met behulp van door onroerend goed ondersteunde tokens.

Beoordelingsgegevens uit bronnen van wereldklasse

De knooppunten van Chainlink zullen taxatiegegevens leveren van vastgoedadviesbureaus van wereldklasse zoals Knight Frank, JLL, CBRE, Savills en Cushman & Wakefield. Omdat de gegevens cryptografisch zijn ondertekend, heeft de gebruiker een garantie voor de betrouwbaarheid van de bron. Het Chainlink knooppunt kan door slimme contractontwikkelaars worden gebruikt als prijsorakel om primitieven te bouwen op basis van vastgoedwaarderingen.

Internationale vastgoedmarkt gewaardeerd op $32.6 biljoen

Met deze integratie zal CitaDAO meer use-cases creëren voor tokenized onroerend goed om meer kapitaal beschikbaar te maken op de internationale onroerendgoedmarkt, die wordt geschat op $ 32,6 biljoen. De tokenisering van het onroerend goed stelt DeFi protocollen in staat om use-cases op basis van deze waarde mogelijk te maken, zoals door onroerend goed gedekte leningen.

Joel Lin, een medewerker van CitaDAO, merkte op:

Door een integratie met Chainlink creëert CitaDAO meer transparantie en efficiëntie rond vastgoedwaarderingsgegevens op blockchains. PropMarketCap, de eerste ontvanger van een gemeenschapssubsidie van CitaDAO, werkt aan het creëren van industriegegevensstandaarden en -processen om ervoor te zorgen dat taxatiegegevens van onroerend goed gemakkelijk kunnen worden opgeslagen en gebruikt door DeFi applicaties.

Yaser Jazouane, hoofd Data Products bij Chainlink Labs, voegde toe:

We zijn verheugd om CitaDAO in staat te stellen een nieuwe activaklasse voor DeFi te ontgrendelen door hen in staat te stellen hoogwaardige vastgoedtaxatiegegevens naar toonaangevende blockchains te brengen. Door dit te doen, kunnen DeFi applicaties tokenized activa prijzen met behulp van professionele marktbeoordelingen, waardoor bredere toegang mogelijk wordt tot de opening van een onroerendgoedmarkt, ’s werelds belangrijkste opslagplaats van rijkdom met een waarde van tientallen biljoenen dollars.

CitaDAO kan nieuwe innovatiegolf op gang brengen

Met deze integratie van vastgoedwaardering kan CitaDAO een nieuwe golf van DeFi protocolinnovatie lanceren in de vastgoedsector. Bovendien kan het duurzame opbrengstboerderijen creëren op basis van wereldwijde vastgoedwaarde om massale acceptatie van DeFi te stimuleren.

The post CitaDAO integreert Chainlink om tokenized DeFi gebruiksscenario’s voor onroerend goed te ontgrendelen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*