Crypto-Prijzen.nl

Cion Digital en CarNow werken samen om consumenten auto’s te laten kopen met crypto

Cion Digital en CarNow werken samen om consumenten auto’s te laten kopen met crypto

Cion Digital en CarNow, een toonaangevende digitale retailer in de auto-industrie, hebben een samenwerking aangekondigd om houders van cryptovaluta te helpen voertuigen te kopen met hun bezit.

De integratie van Cion Digital met CarNow stelt autodealers in staat om snelle en conforme cryptobetalingen voor hun auto’s te accepteren en ervan te profiteren, aldus de bedrijven in een persbericht gedeeld met Invezz.

De onderneming is mogelijk dankzij de kant-en-klare technologie van Cion Digital die toegang biedt tot modulaire betalingen. Afgezien van directe betalingen, zijn leenoplossingen toegankelijk via een “first-of-a-kind crypto leenmarktplaats“.

Hier kunnen consumenten die op zoek zijn naar autodeals crypto als onderpand gebruiken en leningen krijgen om de aankopen te voltooien. Volgens de aankondiging zullen crypto leningen beschikbaar zijn tegen zeer concurrerende tarieven.

Hiermee kunnen autodealerbedrijven die cryptobetalingen willen onderzoeken, gebruikmaken van realtime connectiviteit en ondersteuning en digitale activa toevoegen aan legacy betalingssystemen.

Crypto is de “meest inclusieve betalingsoptie”

Tim Cox, mede-oprichter van CarNow, zei dat het partnerschap hun klanten “de meest inclusieve, dealervriendelijke betalingsopties” biedt.

Nu kunnen onze dealers beter in contact komen met een nieuw soort koper die op zoek is naar de volgende generatie cryptocurrency betalingsopties en een soepeler auto-aankooptraject wil creëren“, voegde hij eraan toe.

Cion Digital president en mede-oprichter Fred Brothers zei dat de deal geweldig is voor crypto gebruikers, met het onderpand dat hen toegang geeft tot wat hij noemde als “een goedkopere lening“.

Nu meer dan de helft van de millennials crypto bezit, vergroot CarNow de dealermogelijkheden voor deze snelgroeiende markt van kopers die meer financierings- en aankoopopties bij de dealer willen“, merkte hij op.

Kopen met crypto wordt in eerste instantie alleen geaccepteerd via de top 20 munten, waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA) en Litecoin (LTC). Stablecoins in de top 20 markten – Tether (USDT) en USD Coin (USDC) – worden ook geaccepteerd.

De service zal beschikbaar zijn voor 5.000 dealers die momenteel samenwerken met CarNow.

Van consumenten wordt verwacht dat ze zich houden aan de vereisten voor identiteitsverificatie (KYC) en anti-witwaspraktijken (AML).

Het bericht Cion Digital en CarNow werken samen om consumenten auto's te laten kopen met crypto verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*