Crypto-Prijzen.nl

Cion Digital betreedt Canadese markt om autodealers te helpen crypto te accepteren

Cion Digital betreedt Canadese markt om autodealers te helpen crypto te accepteren

Cion Digital, een op cryptovaluta gericht bedrijf dat meer mensen wil helpen auto’s te kopen met hun cryptobezit, is uitgebreid naar de Canadese markt.

Het bedrijf zei maandag in een aankondiging, dat bij de toetreding tot Canada autodealers auto-aankopen zouden gaan accepteren die betaald worden met crypto. Het bedrijf zal de transactieondersteuning bieden die dealers nodig hebben, om de cryptobetalingen te kunnen accepteren.

Het bedrijf zal ook autodealers helpen door leenovereenkomsten af te handelen via zijn marktplaats, waar kopers hun crypto-bezit kunnen gebruiken als onderpand voor leningen die tegen lage rentetarieven worden aangeboden.

Fred Brothers, president en medeoprichter van Cion Digital zei in een persbericht:

Nu bijna de helft van de millennials crypto bezit, zijn we verheugd om Canadese dealers te helpen deze snelgroeiende markt van kopers te ondersteunen, die meer financiering en aankoopopties willen aanbieden

Cion Digital heeft al samenwerkingsovereenkomsten met twee Canadese dealers – Budds’ uit Ontario en Farquhar Chrysler uit Toronto. Budds’ zal beginnen met het accepteren van crypto voor auto’s voor zijn BMW-, Land Rover- en Jaguar-locaties voordat het wordt uitgebreid naar merken zoals Subaru, Cadillac en Buick.

De uitbreiding naar Canada komt na een recente deal tussen Cion Digital en CarNow, een toonaangevende digitale retailer in de auto-industrie. Dankzij de samenwerking konden klanten auto’s met crypto kopen bij bijna 5.000 CarNow aangesloten dealers

Het bericht Cion Digital betreedt Canadese markt om autodealers te helpen crypto te accepteren verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*