Crypto-Prijzen.nl

CHZ prijsvoorspelling: hoe zal het openbare testnet de waarde beïnvloeden?

CHZ prijsvoorspelling: hoe zal het openbare testnet de waarde beïnvloeden?

Chiliz CHZ/USD is een blockchain fintech provider voor zowel sport als entertainment.

Chiliz is ook de ontwikkelaar achter het Socios.com platform voor het betrekken van sportfans, dat is gebouwd op de Chiliz blockchain infrastructuur. Als zodanig biedt Chiliz sport- en entertainmententiteiten op blockchain gebaseerde tools om hen te helpen bij hun publiek betrokken te raken en er geld mee te verdienen.

CHZ is de exclusieve, on-platform cryptocurrency die het Chiliz blockchain netwerk aandrijft.

De Chiliz Chain 2.0 als katalysator voor groei

Op 26 maart 2022 hebben we besproken hoe CHZ herstelde toen de bredere marktondersteuning begon op te bouwen.

Chiliz heeft op 31 maart 2022 via hun officiële Medium publicatie een aankondiging gedaan rond de lancering van het Scoville-testnet voor het nieuw opgerichte Layer-1 blockchain-netwerk dat bekend staat als Chiliz Chain 2.0 of CC2.

CC2 zal ernaar streven de Web 3.0 mogelijkheden voor zowel sport- als entertainmentbedrijven te verbeteren en hen in staat te stellen niet-fungible tokens (NFT’s) en fantokens te creëren, gedecentraliseerde financiële (DeFi) applicaties te creëren en zelfs play-to-earn te creëren (P2E) spellen.

Dit volgt op de succesvolle implementatie van een testnet roadmap in zes fasen, waarbij elke iteratie een chronologische volgorde volgt op basis van de Scoville schaal van chilipepers.

Wat dit betekent is dat de lancering van het Habanero mainnet naar verwachting zal plaatsvinden tussen Q3 en Q4 van dit jaar, en dit alles zou kunnen leiden tot een waardestijging van het CHZ token.

Moet u Chiliz (CHZ) kopen?

Op 1 april 2022 had Chiliz (CHZ) een waarde van $ 0,2755.

Om echt te kunnen zien wat dit waardepunt betekent voor het CHZ token, gaan we de hoogste waarde aller tijden bespreken, evenals de prestaties die het token de afgelopen maand liet zien.

In termen van het hoogste punt ooit bereikte Chiliz (CHZ) een waarde van $ 0,878633 op 13 maart 2021.

Wanneer we de prestaties van het token in de afgelopen maand bekijken, had Chiliz (CHZ) zijn laagste waarde op 3 maart, toen het daalde tot $ 0,185.

Het hoogste punt van waarde was echter op 30 maart, toen het $ 0,3226 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gestegen met $ 0,1376 of met 74%.

Met dit in gedachten is CHZ met $ 0,2755 een solide koop, aangezien deze tegen eind april 2022 $ 0,35 kan bereiken.

Het bericht CHZ prijsvoorspelling: hoe zal het openbare testnet de waarde beïnvloeden? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*