Crypto-Prijzen.nl

Chromia (CHR) prijsanalyse na het bereiken van een recordhoogte

Chromia (CHR) prijsanalyse na het bereiken van een recordhoogte

Chromia CHR/USD is in minder dan vierentwintig uur omhooggeschoten van $ 0,43 naar $ 0,84 en de huidige prijs staat op $ 0,75. Er zijn al veel projecten op Chromia blockchain en het heeft onlangs een samenwerking met Revolve Games aangekondigd.

Blockchain platform voor dApps

Chromia is een blockchain platform waarmee u gedecentraliseerde apps kunt bouwen en het is ontworpen om een nieuwe generatie dapps in staat te stellen verder te schalen dan wat momenteel mogelijk is.

Chromia is geschikt voor bijna alle soorten dApps, van grote bedrijfsapplicaties, games tot kleinere projecten. De prioriteiten van Chromia zijn om dapps te laten schalen naar miljoenen gebruikers en om de gebruikerservaring te verbeteren.

Chromia biedt hetzelfde niveau van transparantie en decentralisatie als andere openbare blockchains, maar het kan worden gebruikt als een private, publieke of hybride blockchain.

Veel projecten werken al samen met Chromia en volgens het laatste nieuws is Revolve Games de nieuwste strategische partner van Chromia in de wereld van blockchain gaming geworden. Team van Chromia toegevoegd:

Naarmate we dichter bij Layer-2 en Layer-1 functionaliteit komen, wordt het steeds belangrijker om externe ontwikkelaars voor onze blockchain aan te trekken. In Revolve Games hebben we een energiek en professioneel team gevonden dat ons enthousiasme voor de toekomst van blockchain gaming deelt.

CHR is de native cryptocurrency van het Chromia platform, die door dApps kan worden gebruikt om hostingkosten te betalen en om ervoor te zorgen dat providers een aandeel hebben in het Chromia ecosysteem.

CHR is een ERC-20 token, maar volgens het Chromia plan zal CHR zijn vorm veranderen van een ERC-20 token in een native token. CHR heeft een huidige circulerende voorraad van 567.369.439 tokens, terwijl het totale aanbod beperkt is tot 978.000.000 tokens.

Chromia werkt continu aan nieuwe functies en opties, die erg belangrijk zijn voor het uitbreiden van haar ecosysteem. De populariteit van dit blockchain-platform stijgt over de hele wereld, terwijl steeds meer beurzen CHR cryptocurrency aanbieden.

CHR heeft een nieuw record bereikt

CHR was deze dinsdag een van de best presterende op de markt voor cryptocurrency en de prijs van deze cryptocurrency heeft een nieuw record bereikt van $ 0,844.

Bron: tradingview.com

CHR handelt momenteel onder de recordhoogten, maar als de prijs boven $ 0,90 weerstand springt, zou het een signaal zijn om in CHR te handelen. Het volgende koersdoel zou rond de $ 1 of zelfs hoger kunnen liggen; toch, als de prijs onder de $ 0,60 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Samenvatting

Chromia is een blockchain platform waarmee u gedecentraliseerde apps kunt bouwen, terwijl het CHR token een utility token is dat binnen het Chromia platform kan worden gebruikt. CHR was deze dinsdag een van de best presterende op de markt voor cryptocurrency en de prijs van deze cryptocurrency heeft een nieuw record bereikt van $ 0,844.

The post Chromia (CHR) prijsanalyse na het bereiken van een recordhoogte appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*