Crypto-Prijzen.nl

Chris Zuehlke zegt dat instellingen BTC aan het kopen zijn

Chris Zuehlke zegt dat instellingen BTC aan het kopen zijn

Chris Zuehlke, de Global Head van Cumberland, gelooft dat de crypto winter hier is. Hij zei dit tijdens een interview op 25 januari, eraan toevoegend dat het belangrijk is om terug te gaan naar toen het begon. Zuehlke wees erop dat in januari vorig jaar Bitcoin (BTC/USD) van eigenaar wisselde voor ongeveer $ 32.000 vergeleken met $ 37.000 nu.

In het afgelopen jaar handelde Ethereum (ETH/USD) op $ 800 vergeleken met $ 2.500 nu. Solana (SOL) steeg ook van $ 2,00 naar ongeveer $ 96,00 op het moment van schrijven. Met deze cijfers in het achterhoofd zei Zuehlke dat januari een grote verkoopdruk ondervond, maar het verandert niet dat de winst op jaarbasis behoorlijk indrukwekkend is.

Volgens hem geven deze winsten aan dat de markt groeit en de adoptie doorgaat. Zuehlke erkende dat het crypto ecosysteem zich gedraagt als snelgroeiende technologieaandelen. Het mooie van crypto is echter dat beleggers voorbij het prijsproces kunnen kijken en kunnen zoeken naar on-chain analytics om uit te leggen wat ze zien.

Het eerste waar beleggers volgens Zuehlke naar moeten kijken, zijn activa op de beurs. Hij merkte op dat de activa op de beurs op het laagste niveau in drie jaar staan. Doorgaans houden retailbeleggers hun cryptovaluta op beurzen, wat betekent dat als ze het laagste niveau in drie jaar hebben bereikt, retailers hun bezit hebben verkocht.

Aan de andere kant, kijkend naar de on-chain analytics voor HODLers op de lange termijn, wordt ongeveer 80% van de BTC dalingen in portefeuilles vaak geassocieerd met institutionele beleggers. Dit betekent dat hoewel particuliere beleggers geld hebben uitbetaald, institutionele beleggers in toenemende mate BTC hebben gekocht en verzameld.

Instellingen zullen dit jaar de rally van BTC stimuleren

Dit nieuws komt nadat verschillende experts, waaronder Real Vision CEO Raoul Pal, voorspelden dat institutionele beleggers de crypto rally van dit jaar zullen stimuleren. Volgens Pal hebben de meeste instellingen hun activa in december verkocht om winst te maken. Hij is echter van mening dat dezelfde instellingen dit jaar geld in crypto zullen injecteren, waardoor de prijzen stijgen.

Matt Maley, de Managing Director en Equity Strategist bij Miller Tabak, is van mening dat sommige instellingen verliezen hebben geleden na het omarmen van crypto toen munten hun hoogste punt ooit bereikten. Hij voegde eraan toe dat institutionele beleggers verliezende activa kwijtraken en winnaars omhoog duwen, vooral als de verliezers grote wegingen in hun portefeuilles hebben.

De meeste bedrijven hadden echter slechts een klein deel van hun portefeuilles in crypto geïnvesteerd. Daarom gelooft Maley dat de meesten van hen terug zullen komen op de markt en er serieus naar zullen kijken, in tegenstelling tot vorig jaar.

La notizia Chris Zuehlke zegt dat instellingen BTC aan het kopen zijn era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*