Crypto-Prijzen.nl

Chingari lanceert vernieuwde app op Google Play en Apple Store

Chingari lanceert vernieuwde app op Google Play en Apple Store

Chingari, ook wel de ‘Indian Tiktok’ genoemd, lanceerde op maandag 14 februari zijn vernieuwde mobiele app met zijn native $GARI token in Google Play Store en Apple App Store, na een succesvolle testnet lancering door de community van het platform vorige maand.

Chingari is ook van plan een in-app portemonnee te introduceren met $GARI als het belangrijkste token in het ecosysteem.

Een revolutie teweegbrengen in het maken van inhoud

Chingari wil een revolutie teweegbrengen in het maken van inhoud om de miljoenen dagelijkse gebruikers van de app te integreren in de Solana (SOL/USD) blockchain. $GARI maakt het mogelijk om producenten op de app fooi te geven en hun profiel en inhoud te ‘boosten’. Je kunt het ook storten en opnemen uit hun in-app portemonnee en het verhandelen op grote wereldwijde cryptocurrency beurzen.

CEO en mede-oprichter van Chingari Sumit Ghosh merkte op:

Dit zal een game-changer zijn in de Chingari app wanneer miljoenen gebruikers de integratie van GARI zullen ervaren. De bestaande en nieuwe gebruikers kunnen de andere makers een fooi geven, hun profiel een boost geven, bestuursrechten krijgen en nog veel meer functies van de app ervaren. Hiermee gaan we ook in de richting van een project met de hoogste on-chain gebruikers. We zijn erg verheugd om de in-app portemonnee van Chingari te lanceren en de gebruikers een vernieuwde app met geladen functies te geven.

Token tegelijkertijd genoteerd op FTX, Kucoin, Huobi

Vorige week werd het $GARI token genoteerd op verschillende prominente CEX’s en DEX’s tegelijkertijd, de eerste voor elke crypto in de geschiedenis. Die omvatten FTX, Kucoin, Huobi, Gate.io, OKEx en MEXC Global. Minder dan een dag later passeerde het handelsvolume van $GARI de $ 100 miljoen.

Salman Khan introduceerde $GARI

Het token werd in oktober 2021 gelanceerd met fanfare en aandacht van de reguliere media. Bollywood acteur annex merkambassadeur Salman Khan introduceerde de app en de app op nieuwe markten en bij nieuwe doelgroepen.

Ongeëvenaarde vraag vanuit de gemeenschap

Het token kan een ongeëvenaarde vraag oproepen van de crypto gemeenschap met meer dan 100 miljoen downloads op de Chingari app. De app lanceerde $ GARI als een SPL token op de Solana blockchain in een poging om snelle en betaalbare on-chain transacties te ondersteunen.

Het $GARI netwerk zal in het volgende kwartaal een video NFT marktplaats introduceren op de Chingari app.

La notizia Chingari lanceert vernieuwde app op Google Play en Apple Store era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*