Crypto-Prijzen.nl

Chiliz prijsanalyse na de huidige uitverkoop

Chiliz prijsanalyse na de huidige uitverkoop

Chiliz CHZ/USD is sinds begin december 2021 verzwakt van $ 0,43 naar $ 0,25 en de huidige prijs staat op $ 0,30.

De markt voor cryptocurrency blijft deze zaterdag onder druk staan; Bitcoin ging onder de sterke steun van $ 50.000, en de prijs van Chiliz kan de komende dagen nog meer verzwakken.

Platform voor betrokkenheid van sportfans

Chiliz ontwikkelde het Socios.com platform voor het betrekken van sportfans dat sport- en entertainmententiteiten voorziet van op blockchain gebaseerde tools om hen te helpen hun publiek te betrekken en er geld mee te verdienen.

Chiliz is een snel groeiend fenomeen dat zich over de internationale sportindustrie verspreidt en de beroemdste sportteams die Fan Tokens hebben gebrandmerkt, zijn onder meer Juventus, Manchester City, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Atlético de Madrid, Inter Milan, Arsenal, Roma, OG , CAI & UFC, en vele anderen.

Socios.com heeft momenteel meer dan 1,3 miljoen gebruikers, terwijl meer dan honderd grote sportorganisaties wereldwijd al een partnerschap zijn aangegaan met Socios.com.

Volgens het laatste nieuws wordt Chiliz de officiële partner van de 2021 Ballon d’Or Awards. Alexandre Dreyfus, oprichter en CEO van Socios.com en Chiliz, zei:

We zijn verheugd om samen te werken met de Ballon d’Or, de meest prestigieuze individuele prijsuitreiking in het voetbal, en om deel uit te maken van een ceremonie die een van de meest verwachte evenementen op de sportkalender is geworden.

$CHZ is een exclusieve valuta op het platform en het is belangrijk om te zeggen dat Fan Tokens die op Socios.com zijn gekocht, gebruikers in staat stellen hun teams te beïnvloeden.

De markt voor cryptocurrency verliest deze zaterdag zijn waarde, de prijs van Chiliz (CHZ) kan gemakkelijk terug onder het ondersteuningsniveau van $ 0,20 komen en waarschijnlijk is dit niet het beste moment om deze cryptocurrency te kopen.

Vanaf het hoogtepunt van $ 69.000 is Bitcoin momenteel meer dan 30% gedaald, en de komende dagen kunnen meer pijn veroorzaken voor de cryptocurrency markt.

Bears in controle bij Chiliz

Chiliz is verzwakt van zijn recordhoogte boven $ 0,98, geregistreerd op 12 maart, tot $ 0,16, terwijl de huidige prijs $ 0,30 bedraagt.

Chiliz blijft in een bearmarkt en handelaren zouden “stop-loss” en “take profit” orders moeten gebruiken bij het openen van hun posities, omdat het risico momenteel hoog is.

Bron: tradingview.com

Het sterke ondersteuningsniveau voor Chiliz staat op $ 0,20, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 0,15 of zelfs lager zijn.

Aan de andere kant, als de prijs boven $ 0,40 springt, zou dit een sterk koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar het weerstandsniveau van $ 0,50.

Samenvatting

De markt voor cryptocurrency is ingestort; Bitcoin ging even onder de $ 42.000, wat ook de prijs van Chiliz negatief beïnvloedde. Voor nu beheersen bears de prijsactie, het kritieke ondersteuningsniveau staat op $ 0,20, en als de prijs het breekt, kan dit het begin zijn van een grotere neerwaartse trend.

The post Chiliz prijsanalyse na de huidige uitverkoop appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*