Crypto-Prijzen.nl

Chiliz prijsanalyse: is dit een goed moment om deze crypto te kopen?

Chiliz prijsanalyse: is dit een goed moment om deze crypto te kopen?

De cryptocurrency markt gaat deze vrijdag vooruit; Bitcoin zette zijn stijging voort en bereikte een nieuw dagelijkse hoogtepunt boven $ 46.500. Deze situatie ondersteunt ook de prijs van Chiliz, en in minder dan enkele uren is de prijs van deze cryptocurrency met meer dan 10% gestegen.

Fundamentele analyse: Chiliz gaat door met uitbreiding in de VS

Chiliz is een exclusieve valutaoptie voor het Socios.com platform voor het betrekken van sportfans bij hun favoriete clubs dat is gebouwd op de Chiliz blockchain-infrastructuur. Chiliz biedt sport- en entertainmententiteiten op blockchain gebaseerde tools om hen te helpen hun publiek te betrekken en er geld mee te verdienen.

Fantokens die op Socios.com zijn gekocht, stellen gebruikers in staat hun teams te beïnvloeden, en de beroemdste sportteams die Fan Tokens hebben gebrandmerkt zijn FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus, Manchester City, Atlético de Madrid, Roma, OG, CAI & UFC , en vele anderen.

Chiliz heeft een kantoor in New York geopend en zet de uitbreiding in de VS voort door deze maand samenwerkingen aan te kondigen met zeven andere toonaangevende sportfranchises in de VS. Chiliz zal eind volgende week alle partners aankondigen vanaf deze vrijdag en volgende week elke dag, van maandag tot en met vrijdag.

Chiliz is een snel groeiend fenomeen dat zich over de hele internationale sportindustrie verspreidt, en op dit moment hebben meer dan 50 grote sportorganisaties zich aangesloten bij Socios.com. Vanwege de snelle wereldwijde expansie heeft Chiliz deze week 14 nieuwe rekruten aangenomen voor de afdelingen Tech, Customer Services, Marketing en HR.

“Onze missie in de VS begint net. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met elk van deze geweldige teams, onze bestaande partners en toekomstige partners uit de vijf grote Amerikaanse sportcompetities om de betrokkenheid van fans wereldwijd te vergroten”, aldus Alexandre Dreyfus, CEO van Socios.com en Chiliz.

Chiliz is echt een uniek project met een groot potentieel, en de prijs van deze cryptocurrency zou weer kunnen stijgen op niveaus die we in maart 2021 zagen, maar dit zal zeker niet gebeuren in de komende weken of zelfs maanden.

Technische analyse: Chiliz kan de komende dagen nog verder groeien

Chiliz is sinds begin juli gestegen van $ 0,25 naar $ 0,37 en zolang de prijs boven $ 0,30 blijft, blijft het in een koopzone.

Bron: tradingview.com

Het dagelijkse volume van Chiliz (CHZ) blijft stijgen, en als de prijs boven $ 0,40 weerstand springt, hebben we de open weg naar de volgende weerstand die op $ 0,50 staat. Technische indicatoren blijven bullish, wat erop wijst dat Chiliz zijn positieve trend waarschijnlijk zal voortzetten; toch, als de prijs onder de $ 0,30 ondersteuning daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal zijn.

Samenvatting

Chiliz is een snel groeiend fenomeen dat doorgaat met de Amerikaanse expansie door deze week partnerschappen aan te kondigen met zeven andere toonaangevende Amerikaanse sportfranchises. Inmiddels hebben meer dan 50 grote sportorganisaties zich aangesloten bij Socios.com en volgens Alexandre Dreyfus, CEO van Socios.com en Chiliz, is de uitbreiding nog maar net begonnen. Chiliz zou de komende dagen nog meer kunnen stijgen, en als de prijs boven $ 0,40 weerstand springt, hebben we de open weg naar de volgende weerstand die op $ 0,50 staat.

The post Chiliz prijsanalyse: is dit een goed moment om deze crypto te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*