Crypto-Prijzen.nl

Chiliz (CHZ) herstelt nu bredere marktondersteuning opbouwt

Chiliz (CHZ) herstelt nu bredere marktondersteuning opbouwt

Chiliz heeft de afgelopen 24 uur een opmerkelijke winst geboekt. De gemaakte winsten vielen samen met herstel op de cryptocurrency markt. De meeste cryptocurrencies worden in de groene zone verhandeld, waardoor de totale marktkapitalisatie licht stijgt.

Chiliz (CHZ/USD) handelde op het moment van schrijven op $ 0,239, volgens gegevens van CoinGecko. CHZ ligt nog steeds ongeveer 72% onder het hoogste punt ooit.

Chiliz maakt een opwaartse trend

Na de winst van de afgelopen 24 uur, klom CHZ van ongeveer $ 0,22 en testte het weerstandsniveau op $ 0,25. De kopersondersteuning was echter niet sterk genoeg om het token deze niveaus te laten bereiken.

Als CHZ doorgaat met deze opwaartse trend, zal het dit weerstandsniveau opnieuw testen, waarna het het volgende doel kan stellen op $ 0,28. De kopers- en marktondersteuning is momenteel sterk en CHZ zou dit weerstandsniveau kunnen doorbreken. Als het erin slaagt om dit te doen, zal het stijgen naar $ 0,30, waarna het een nieuw maandelijks hoogtepunt zal hebben bereikt.

Als de marktondersteuning blijft toenemen en er een sterk bullish sentiment in de markt ontstaat, kan de prijs van CHZ richting de hogere niveaus van $ 0,50 gaan. Als het voorbij $ 0,50 komt, zal CHZ op schema liggen om de niveaus te overtreffen die in november werden gecreëerd toen de markt op zijn hoogtepunt was.

Chiliz kan een dip maken

De prijs van CHZ zou ook richting een dip kunnen gaan. Momenteel testen de meeste munten hogere weerstandsniveaus. Het testen van deze niveaus kan kortetermijnhandelaren ertoe aanzetten om te verkopen uit speculatie dat de trend weer zal omkeren. Als CHZ marktondersteuning verliest, gaat het richting een dip.

Zodra CHZ daalt, zal het het lagere ondersteuningsniveau van $ 0,21 testen. Het token kan dit weerstandsniveau testen als de koopdruk daalt. Als de verkoopdruk toeneemt, zal deze dalen tot $ 0,19, waarna verdere dalingen tot $ 0,15 zullen plaatsvinden. Chiliz volgt momenteel de markttrend en de bredere trend zal dips of winsten beïnvloeden.

Het bericht Chiliz (CHZ) herstelt nu bredere marktondersteuning opbouwt verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*