Crypto-Prijzen.nl

Charles Hoskinson zegt dat Cardano dezelfde prestaties zal leveren als Solana

Charles Hoskinson zegt dat Cardano dezelfde prestaties zal leveren als Solana

Charles Hoskinson, de oprichter van de Cardano blockchain, heeft gezegd dat de prestaties van het netwerk dit jaar aanzienlijk zullen worden verbeterd. Hoskinson merkte op dat Cardano (ADA/USD) tegen het einde van het jaar dezelfde prestatie zou hebben als Solana (SOL/USD).

Cardano lanceerde in september 2021 slimme contracten via de Alonzo hardfork upgrade. De prestaties van het netwerk zijn echter grotendeels bekritiseerd. De eerste gedecentraliseerde beurs (DEX) op Cardano wordt geconfronteerd met grote congestie na livegang op Cardano.

Cardano’s bereikt Solana-achtige prestaties tegen eind 2022

“Dit jaar komen al deze updates die de schaalbaarheid en expressiviteit van het systeem enorm verbeteren, zodat je hetzelfde type prestaties krijgt als systemen als Solana enzovoort. Of in ieder geval in dezelfde volgorde van omvang”, zei Hoskinson.

Een van de langverwachte ontwikkelingen op de Cardano blockchain is de Basho schaalfase. Deze schaalfase werd onthuld op Cardano via de roadmap van de blockchain die eerder dit jaar werd geschetst.

Hoskinson merkte op dat Cardano zich zou richten op duurzaamheid. Hierdoor kan het netwerk op organische snelheid efficiëntie, schaalbaarheid en groei realiseren terwijl het operationeel blijft.

Hoskinson verklaarde verder dat Cardano een onafhankelijk netwerk was. Hij merkt op dat het netwerk een sterke bestuurslaag en een sterk treasurysysteem heeft. Bovendien kon Cardano zijn eigen geld drukken, waardoor het zijn ontwikkelingen gemakkelijk kon financieren.

Hoskinson noemde ook de Mithril sidechain die interoperabel zal zijn met Cardano. Hij merkte op dat het “een op stakes gebaseerd drempelsignatuurschema zou bieden dat kan worden geïmplementeerd als het protocol om ketensynchronisatie, state-bootstrapping en vertrouwensproblemen in blockchain applicaties op te lossen.”

Ontwikkelingen op Cardano

Er vinden belangrijke ontwikkelingen plaats op de Cardano blockchain. Een daarvan zijn de hard forks die plaatsvinden in juni en oktober. Deze hard forks zullen Cardano verschillende functies bieden, waaronder de Plutus upgrade.

In juni richt de Vasil hard fork zich op dApp ontwikkelaars die pipelining in hun applicaties willen introduceren. De Cardano oprichter is van mening dat zodra deze upgrades zijn geïmplementeerd, ze de totale waarde vergrendeld (TVL) op de Cardano blockchain zullen verhogen.

Het bericht Charles Hoskinson zegt dat Cardano dezelfde prestaties zal leveren als Solana verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*