Crypto-Prijzen.nl

Charles Hoskinson wil een bijeenkomst in Washington omdat de senaat ‘de crypto industrie heeft gefaald’

Charles Hoskinson wil een bijeenkomst in Washington omdat de senaat ‘de crypto industrie heeft gefaald’

De Amerikaanse Senaat heeft onlangs besloten het wetsvoorstel niet te wijzigen met betrekking tot de cryptocurrency-belasting die door de gemeenschap wordt geïnterpreteerd als zeer schadelijk voor bepaalde leden. De beslissing werd met woede begroet door de deelnemers van de crypto industrie, sommigen zelfs bereid om de zaak op straat te zetten, omdat ze vinden dat de autoriteiten hen in de steek hebben gelaten.

Interessant is dat Charles Hoskinson, de maker van Cardano (ADA/USD) en CEO van IOHK, zich ook in deze groep bevindt. Hoskinson heeft meer dan één boze tweet gepubliceerd over het telefoneren waarvan hij verwacht dat het zal leiden tot een bijeenkomst in Washington DC

De maker van Cardano woedend over de beslissing van de Senaat

Zoals sommigen waarschijnlijk weten, stonden een aantal senatoren, waaronder Bernie Sanders (D-VT) en Richard Shelby (R-AL) tegen het amendement, zogenaamd omdat ze het niet eens konden worden over militaire uitgaven. Hoskinson, aan de andere kant, besloot dat genoeg genoeg is, en dat ‘deze 87 jaar oude levende fossielen’, zoals hij ze noemde, aan de wereld laten zien dat ze bereid zijn de toekomst van de economie van het land te verkopen.

Hoskinson hield zijn woede niet in en verklaarde dat hij niet van plan is in een ‘stervend rijk’ te leven. Hij wil echter ook niet naar een ander land verhuizen. Dus de miljardair kwam tot de conclusie dat vechten het enige is dat nog te doen is.

De reacties van de gemeenschap op de strijdkreten van Hoskinson verschilden van extreme steun tot waarschuwingen over wat er zou kunnen gebeuren als hij zijn bedoelingen doorzet.

En natuurlijk waren er ook mensen die geen verschil verwachten, maar liever zouden zien dat Hoskinson zijn focus weer op de ontwikkeling van Cardano zou richten, in plaats van de wetgevers uit te dagen.

The post Charles Hoskinson wil een bijeenkomst in Washington omdat de senaat ‘de crypto industrie heeft gefaald’ appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*