Crypto-Prijzen.nl

Changpeng Zhao zegt dat maatregelen tegen crypto advertenties de vraag niet zullen beïnvloeden

Changpeng Zhao zegt dat maatregelen tegen crypto advertenties de vraag niet zullen beïnvloeden

Changpeng Zhao

Changpeng Zhao (CZ), de CEO van de toonaangevende cryptocurrency beurs Binance, is van mening dat beperkingen op crypto advertenties de vraag naar digitale activa niet significant zullen beïnvloeden. Hij zei dit eerder vandaag tijdens een interview met CNBC, eraan toevoegend dat regelgevers waarschijnlijk de crypto promoties beperken omdat de vraag op dit moment hoog is.

Uitleggen waarom hij gelooft dat de vraag naar cryptocurrencies zal een klap nemen, CZ zei de crypto ecosysteem verkrijgt het merendeel van de gebruikers van mond tot mond. Hij wees erop dat toonaangevende platforms zoals Google en Facebook eerder crypto advertenties hadden verboden. Als zodanig waren er nooit veel plaatsen voor crypto bedrijven om reclame te maken voor hun producten.

Hij voegde eraan toe dat bedrijven door deze beperkingen ingenieuze methoden bedachten, zoals het promoten van hun aanbod via bushalteadvertenties. Deze optie pakte echter niet goed uit. Met een geschiedenis van bloeiend ondanks beperkte advertentie-opties, gelooft CZ dat de crypto-ruimte het goed zal doen ondanks wereldwijde waakhonden die stappen zetten om crypto-promoties te reguleren.

Dit nieuws komt nadat de MAS van Singapore en de CNVM van Spanje eerder deze week begonnen met het terugdringen van crypto promoties om te voorkomen dat bedrijven misleidende advertenties gebruiken om retailbeleggers te verleiden om crypto te verhandelen. De Britse regering heeft ook plannen aangekondigd om crypto advertenties onder de regelgevende reikwijdte van de FCA te brengen.

Binance blijft zoeken naar een bevriende jurisdictie om haar hoofdkantoor op te zetten

In het interview wees CZ er ook op dat Binance nog steeds op zoek is naar een crypto vriendelijke jurisdictie om zijn hoofdkantoor te huisvesten. Hij onthulde dat Singapore een van de opties is die de beurs overweegt, ondanks de noodzaak voor Binance om een Payment Services Act aanvraag in te dienen, die betalingsdiensten reguleert. De wet heeft echter geen crypto sectie.

Hij is echter van mening dat Singapore, of enig ander land, een nieuw gunstig regelgevend kader zou kunnen introduceren. CZ wees erop dat de meeste landen geen crypto specifieke regelgeving hebben, en Binance werkt samen met meerdere overheden om dit probleem aan te pakken.

Hoewel hij toegaf dat sommige regeringen sceptisch en conservatief zijn over crypto, hebben anderen een positieve kijk op de ontluikende activaklasse. Volgens hem geloven dergelijke regeringen dat cryptotechnologie de fundamentele laag is van de toekomstige FinTech industrie, geld en in wezen elke andere sector in de economie.

Hoewel hij erkende dat Dubai een aantal belangrijke stappen zet in de richting van het creëren van een kader voor cryptoregulering, zei CZ dat er nog geen land is. Hij wees erop dat regelgevers de aanpak moeten veranderen om zich alleen te concentreren op de vraag of gecentraliseerde beurzen voldoen aan de KYC en AML vereisten en dieper in DeFi, NFT’s en de metaverse moeten duiken.

La notizia Changpeng Zhao zegt dat maatregelen tegen crypto advertenties de vraag niet zullen beïnvloeden era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*