Crypto-Prijzen.nl

Changpeng Zhao zegt dat Binance.US binnen twee maanden nieuwe financiering verwacht

Changpeng Zhao zegt dat Binance.US binnen twee maanden nieuwe financiering verwacht

Changpeng Zhao

Binance.US komt steeds dichterbij het binnenhalen van honderden miljoenen dollars in een nieuwe financieringsronde. Changpeng Zhao (CZ), de oprichter en CEO van Binance, maakte dit nieuws vandaag bekend tijdens het Bloomberg New Economy Forum in Singapore. Volgens CZ zal het Amerikaanse bedrijf van Binance deze fondsen binnen een maand op twee krijgen, terwijl het zich opmaakt om naar de beurs te gaan.

Tijdens het forum merkte CZ op dat crypto de toekomst is omdat het een technologie is. Volgens hem houden technologische innovaties niet op. Hij vergeleek crypto met internet in de beginfase en zei dat het langzaam zou kunnen groeien maar nooit zal stoppen. CZ gelooft dat crypto de toekomstige technologie is die onder meer de geld- en financiële markten zal aandrijven.

Hij voegde eraan toe dat alle crypto gerelateerde applicaties die niet bestaan in de traditionele financiële sector, de tools zijn die de opkomende industrie zullen helpen blijven groeien. Volgens hem hebben deze toepassingen ondernemers in staat gesteld om wereldwijd geld in te zamelen voor hun startups. Hij sprak ook over hoe NFT’s artiesten en makers van inhoud een kans hebben gegeven om geld te verdienen met hun werk.

Bovendien noemde CZ gedecentraliseerde sociale media, play-to-earn games, en merkte op dat dit industrieën zijn die alleen op crypto kunnen draaien. De Binance manager voegde eraan toe dat deze ontwikkelingen crypto helpen een voorsprong te krijgen op het traditionele financiële systeem. Desalniettemin erkende hij dat crypto nog een lange weg te gaan heeft voordat het het legacy systeem vervangt.

Crypto zal tientallen jaren nodig hebben om mainstream te worden

Om uit te leggen waarom het gebruik van crypto als betalingsoptie nog niet van de grond is gekomen, zei CZ dat traditionele middelen zoals creditcards en mobiele betalingssystemen momenteel effectiever zijn voor het betalen voor items die dagelijks worden gebruikt. Aan de andere kant zijn crypto’s effectiever als het gaat om grensoverschrijdende betalingen.

Met dit in gedachten zei hij dat hij niet zou willen dat crypto de Amerikaanse dollar rechtstreeks zou vervangen als ’s werelds reservedollar. CZ gelooft dat een kleine maar progressieve aanpak ideaal zou zijn, omdat een massale abrupte verandering veel mensen zou schaden.

De 44-jarige CEO wees erop dat ongeveer 5% van de wereldbevolking crypto al heeft omarmd. Hij voegde eraan toe dat de opkomende activaklasse alleen massaal zou worden geaccepteerd als deze onder een verstandig regelgevend regime valt. Volgens hem zullen mensen zich veiliger voelen bij het omarmen van crypto als spelers in de sector zich aan de regelgeving houden.

Met zijn voorspelling voor wanneer crypto adoptie 90% zal bereiken, zei CZ dat het minstens één tot twee decennia zou duren.

Over de kwestie waarbij Binance zich dit jaar uit meerdere rechtsgebieden heeft teruggetrokken, zei CZ dat het bedrijf zijn hoofdkantoor al heeft opgezet. Hij heeft echter niet bekendgemaakt waar het is, en zegt dat Binance de informatie snel genoeg zal publiceren.

The post Changpeng Zhao zegt dat Binance.US binnen twee maanden nieuwe financiering verwacht appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*