Crypto-Prijzen.nl

ChangeNOW kondigt cashback functie aan om te profiteren van cryptohandel

ChangeNOW kondigt cashback functie aan om te profiteren van cryptohandel

ChangeNOW, een toonaangevende cryptocurrency handels- en verwerkingsservice, heeft een nieuwe cashback functie aangekondigd voor geregistreerde gebruikers, verneemt Invezz uit een persbericht. Nu kunnen gebruikers van de beurs profiteren van crypto swaps. Ze kunnen ook cashback krijgen in NOW tokens via de ChangeNOW website. De nieuwe functie zal beschikbaar zijn voor alle bij ChangeNOW geregistreerde gebruikers.

Cashback geschiedenis, huidig opbouwpercentage, beschikbaar saldo

Bij elke transactie wordt 0,1% van het ingewisselde bedrag teruggestort in NOW tokens met de standaardlimiet van 1000 NOW per maand. Gebruikers hebben toegang tot de cashback functie via hun persoonlijke accounts. De cashback geschiedenis, het huidige opbouwpercentage, het saldo en andere cashback gerelateerde informatie kunnen worden bekeken op het tabblad voordelen.

U kunt de rekenmachine gebruiken om de verwachte winst van een bepaalde transactie in te schatten. Mike Ermolaev, hoofd PR bij ChangeNOW, gaf commentaar op de lancering van de cashback functie:

Met deze nieuwe functie wilden we laten zien dat we de loyaliteit van onze klanten waarderen en hen willen belonen voor hun verblijf bij ons. De functie is alleen beschikbaar voor aangemelde gebruikers. De algemene cryptobeurzen blijven echter nog steeds registratievrij.

Lancering van AML adresverificatie komt eraan

ChangeNOW zal binnenkort AML adresverificatie lanceren, nog een andere handige functie. Met deze tool kunnen handelaren de veiligheid van elk wallet adres controleren voor een kleine vergoeding van 30 NOW. Gebruikers verdienen tokens via het cashback programma en kunnen ermee betalen. Er zijn drie veiligheidsopties: gevaarlijk, verdacht of veilig. Door elke portemonnee met een van deze te markeren, worden klanten beschermd tegen fraude.

ChangeNOW is een onbeperkte cryptobeurs

ChangeNOW is een onbeperkte cryptobeurs die snelle crypto-swaps biedt zonder verborgen kosten. Het blijft een van de grootste voorstanders van crypto adoptie onder het reguliere publiek en heeft tot doel een veilige, privé en gebruiksvriendelijke omgeving te bieden als onderdeel van een grotere reeks inspanningen om de crypto industrie naar de toekomst te duwen.

Crypto beurs op ChangeNOW is snel, goedkoop en transparant; gebruikers kunnen crypto niet alleen wisselen via de ChangeNOW website, maar ook via speciale apps op mobiele iOS en Android apparaten.

The post ChangeNOW kondigt cashback functie aan om te profiteren van cryptohandel appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*