Crypto-Prijzen.nl

Chainlink wint 66% in twee maanden naarmate het aantal LINK houders toeneemt

Chainlink wint 66% in twee maanden naarmate het aantal LINK houders toeneemt

De cryptomarkt heeft de afgelopen weken grote winsten geboekt. Op 10 november creëerde Bitcoin (BTC/USD) een nieuwe recordhoogte van $ 69K, wat voor veel opwinding heeft gezorgd in de cryptogemeenschap. Wat echter opviel tijdens de recente bullmarkt, is de plotselinge opkomst van oude cryptocurrencies.

Chainlink (LINK/USD) is een van de oudste munten op de markt en is de afgelopen twee maanden met ongeveer 66% gestegen. LINK bevindt zich momenteel op het hoogste punt in twee maanden, waarbij de huidige opwaartse trend afkomstig is van de interesse van beleggers in deze oude munten.

Aantal LINK houders neemt toe

On-chain statistieken laten zien dat het aantal oude adressen met LINK tokens meer dan 158.900 was. Deze adressen hebben meer dan een jaar LINK tokens bewaard. Deze adressen hebben ongeveer 3,8 jaar LINK tokens bewaard, wat aantoont dat ze deze tokens al lange tijd in bezit hebben.

On-chain statistieken worden meestal gebruikt om het totale aantal portemonnees te analyseren dat aan een token is gekoppeld en hoeveel deze portemonnee adressen zijn gegroeid. Het aantal portemonnee adressen dat aan een munt is gekoppeld, kan echter ook beleggerssentimenten over een munt weergeven.

De portemonnee adressen die in de on-chain gegevens worden genoemd, bevatten ongeveer 691 miljoen LINK tokens. De afgelopen maand is het aantal adressen met LINK tokens met ongeveer 3% gegroeid.

De meerderheid van de LINK houders bevindt zich momenteel in de winstzone omdat ze hun tokens jaren geleden hebben gekocht. 9% van de LINK houders die onlangs hun posities hebben geopend, beginnen break-even te draaien. Op het moment van schrijven handelt LINK tegen $ 36 na een groei van 5,4% in 24 uur.

Litecoin wint ook

Zoals eerder vermeld, lijken oude cryptocurrencies hun momentum en populariteit te herwinnen, en de andere munt die beleggers heeft verrast, is Litecoin (LTC/USD). De afgelopen week is Litecoin met meer dan 30% gestegen dankzij de toegenomen koopondersteuning. Op dit moment, is LTC de 14e grootste cryptomunt qua marktkapitalisatie.

De winsten van deze oude munten zijn toegeschreven aan inflatievrees. Institutionele beleggers stroomden de crypto ruimte binnen met een voorkeur voor oudere cryptocurrencies met sterke use-cases.

The post Chainlink wint 66% in twee maanden naarmate het aantal LINK houders toeneemt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*