Crypto-Prijzen.nl

Chainlink prijsanalyse: is het veilig om LINK te kopen?

Chainlink prijsanalyse: is het veilig om LINK te kopen?

Chainlink (LINK/USD) prijs heeft zich aangesloten bij het algehele herstel van cryptocurrency. LINK, de oorspronkelijke token, is de afgelopen 24 uur met 6,2% gestegen. Het wordt verhandeld tegen $ 16,85, wat het hoogste is sinds 11 februari, wat de totale marktkapitalisatie op meer dan $ 7,7 miljard brengt.

Chainlink is een toonaangevend blockchainplatform dat veel wordt gebruikt door andere netwerken. Zijn rol is een beetje eenvoudig in de industrie. Het voert hybride orakels uit waarmee ontwikkelaars offline gegevens kunnen koppelen aan de on-chain netwerken.

Decentralized Finance (DeFi) platforms zoals Uniswap en Aave gebruiken Chainlink bijvoorbeeld om prijsfeeds in hun netwerken aan te bieden. Ontwikkelaars die apps bouwen met een weerelement kunnen de orakels gebruiken om het weer van het weerkanaal te koppelen. Evenzo kunnen sportontwikkelaars off-chain data gebruiken voor hun apps.

Chainlink biedt ook andere diensten aan die vooral door ontwikkelaars worden gebruikt. Het biedt bijvoorbeeld diensten zoals verifieerbare generatoren voor willekeurige getallen, die essentieel zijn op gebieden zoals gaming en NFT’s.

Het meest recente product staat bekend als Keepers en maakt de automatisering van slimme contracten mogelijk. Het wordt momenteel veel gebruikt door platforms zoals Synthetix en Barnbridge.

Andere producten die Chainlink aanbiedt zijn Proof of Reserve en Cross-Chain Bridging, waardoor meerdere ketens kunnen samenwerken.

De prijs van Chainlink stijgt terwijl beleggers de algehele groei van de totale beveiligde waarde (TVS) toejuichen. Volgens DeFi Llama heeft het een TVS van meer dan 54 miljard dollar, waarmee het verreweg het grootste orakelnetwerk ter wereld is. Het wordt gevolgd door Maker, Intern en Band.

Daarom zijn analisten van mening dat de LINK prijs zal blijven groeien vanwege de sterke slotgracht in zijn branche. Het zal ook zijn relevantie behouden omdat het door de grootste blockchain platforms zal worden gebruikt.

chainlink price

De 4-uur grafiek laat zien dat de LINK prijs in januari een sterke steun vond op $ 13,67. Sindsdien probeert de munt te herstellen terwijl investeerders de groei van zijn ecosysteem toejuichen. Het is iets boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gestegen, terwijl de Stochastic Oscillator naar het overboughtniveau is gegaan.

Daarom is het waarschijnlijk dat de Chainlink prijs de komende dagen zal blijven stijgen, aangezien bulls zich richten op het volgende belangrijke weerstandsniveau op 18,00. Deze weergave is ongeldig als de munt onder de ondersteuning van 16,00 komt.

La notizia Chainlink prijsanalyse: is het veilig om LINK te kopen? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*