Crypto-Prijzen.nl

Chainlink (LINK) wint 10% te midden van sterke koopdruk

Chainlink (LINK) wint 10% te midden van sterke koopdruk

De meeste van de toonaangevende cryptocurrencies op de markt hebben in de rode zone gehandeld. Een paar vertonen echter tekenen van een sterke doorbraak naar recordhoogtes als gevolg van toegenomen koopdruk.

Chainlink (LINK/USD) heeft de afgelopen 24 uur dubbelcijferige winsten geboekt en de winst in twee weken ligt momenteel rond de 36%. De prijstrend heeft een sterke basis gevormd voor een bullish uitbraak.

Chainlink toont bullish signalen

Chainlink handelt momenteel op cruciale ondersteuningsniveaus. Afgaand op de prestaties van deze munt in het verleden, markeerden deze ondersteuningsniveaus het begin van een bullish rally, en deze trend zou zich opnieuw kunnen herhalen.

De prijs van LINK ligt momenteel ongeveer 50% onder het hoogste punt ooit in mei 2021, toen de markt voor cryptocurrency op zijn hoogtepunt was. De recente prijsbeweging laat zien dat LINK 2022 op een sterke basis is begonnen en dat de munt voorbij kritische weerstandsniveaus is gestegen.

Het huidige belangrijkste ondersteuningsniveau voor LINK ligt op $ 25, en tegen de huidige prijs van $ 26, is de munt erin geslaagd om uit te breken en is hij momenteel op weg naar de ondersteuning van $ 27. Dit hoogtepunt zal snel worden bereikt als de kopersondersteuning aanhoudt en de altcoin een opmerkelijke bullish rally maakt.

De prijsactie kan ook worden geactiveerd door walvisadressen. Walvisadressen staan meestal bekend om het boeken van winsten, en gezien de prijstrend die LINK vertoont, zou de munt op weg kunnen zijn naar een opmerkelijke bullish rally als walvisadressen op de markt komen. Als de kopersondersteuning standhoudt, kunnen er ook nieuwe all-time highs worden neergezet.

Een neerwaartse trend is nog steeds mogelijk

De munt vertoont een sterke opwaartse trend, toegeschreven aan het boeken van winst na een dip richting $ 20 eind november. Daarom kan deze actie van het boeken van winst worden uitgeput, in welk geval een prijsdaling kan worden geregistreerd.

Als de prijs blijft dalen, zal LINK naar $ 23 zakken. Een dip richting $ 20 is ook mogelijk, maar zulke dieptepunten zouden kunnen leiden tot aankopen van beleggers die willen profiteren van de lage prijzen. Verdere dalingen onder deze niveaus kunnen afhangen van hoe de bredere markt presteert.

The post Chainlink (LINK) wint 10% te midden van sterke koopdruk appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*