Crypto-Prijzen.nl

Chainlink (LINK) prijsanalyse voor augustus 2021

Chainlink (LINK) prijsanalyse voor augustus 2021

Chainlink LINK/USD is verzwakt van de recordhoogten boven $ 52, geregistreerd op 10 mei, tot onder $ 15, en de huidige prijs staat rond de $ 18.

Fundamentele analyse: Chainlink Price Feeds mechanismen zijn nu live op Avalanche

ChainLink is een gedecentraliseerd orakelnetwerk dat real-world gegevens levert aan slimme contracten op de blockchain. Chainlink is gebouwd op een flexibel raamwerk dat gegevens uit elke API kan ophalen en cryptografische bewijzen gebruikt om zeer nauwkeurige en beschikbare gegevens te koppelen aan elk slim contract.

Dit project heeft tot doel de oplossing te bieden om de off-chain gegevens te verkrijgen die nodig zijn om veel op blockchain gebaseerde slimme contracten te beheren. Chainlink kan tegelijkertijd op veel verschillende blockchains draaien en om te betalen voor services op het netwerk, moet u LINK tokens gebruiken.

Dit netwerk wordt door veel ontwikkelaars en onderzoekers gebruikt met de veiligheids- en betrouwbaarheidsgaranties die inherent zijn aan blockchain technologie. Chainlink was het eerste DeFi-token dat werd gekocht door Grayscale Investment, waarvan de twee belangrijkste trusts al SEC rapporterende bedrijven zijn.

Het grootste deel van zijn belangen is in Bitcoin en Ethereum, maar volgens schattingen zouden DeFi-tokens in de komende tien jaar een marktkapitalisatie van $ 1 biljoen kunnen bereiken naarmate de interesse in DeFi-tokens en met name de technologie van Chainlink toeneemt.

Vorige week meldde het team van Chainlink dat Chainlink Price Feeds mechanismen nu live zijn op het hoofdnetwerk van Avalanche (AVAX). Volgens deze deal kan elke gedecentraliseerde applicatie die op het Avalanche platform wordt gelanceerd, gebruikmaken van nauwkeurige online gegevensstromen die worden uitgezonden door de orakels van Chainlink (LINK).

“Chainlink heeft de standaard gezet voor orakels en gegevens over blockchains en gedecentraliseerde applicaties. DeFi floreert al op Avalanche, maar de gegevens van Chainlink zullen een enorme hoeveelheid ontwikkeling in de gemeenschap ontsluiten en Avalanche’s voorsprong uitbreiden als het meest technologisch geavanceerde platform in crypto”, zei Emin Gün Sirer, oprichter en CEO van Ava Labs.

De prijs van Chainlink is omhooggeschoten sinds januari 2021 en bereikte op 10 mei een recordhoogte van meer dan $ 52. Sindsdien is de prijs ingestort en de belangrijkste vraag onder handelaren is of LINK ondergewaardeerd is tegen de huidige prijs en weer zal stijgen?

Fundamenteel gezien is er nog steeds een zekere mate van onzekerheid rond dit project, en het succes ervan hangt voornamelijk af van de strategie om de marktinvloed uit te breiden. Technisch gezien blijft Chainlink (LINK) onder druk staan, en als u besluit deze cryptocurrency in augustus 2021 te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Technische analyse: Chainlink (LINK) blijft onder druk staan

Bron: tradingview.com

Chainlink handelt momenteel rond het $ 18 niveau, en het zou een sterk verkoopsignaal zijn als de prijs weer onder de $ 15 ondersteuning daalt. Het volgende koersdoel zou rond de $ 13 of zelfs lager kunnen liggen; toch, als de prijs boven $ 25 springt, hebben we de open weg naar $ 30.

Samenvatting

Chainlink (LINK) blijft onder druk staan, en als u besluit deze cryptocurrency in augustus 2021 te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft. Als de prijs boven $ 25 springt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 30 liggen, maar als de prijs onder $ 15 daalt, zou dit een duidelijk verkoopsignaal zijn.

The post Chainlink (LINK) prijsanalyse voor augustus 2021 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*