Crypto-Prijzen.nl

Chainlink (LINK) neemt de leiding in een nieuwe altcoin rally

Chainlink (LINK) neemt de leiding in een nieuwe altcoin rally

De nieuwe week is net begonnen en de altcoin markt van de crypto industrie gaat sterk vooruit. Een van de meest opvallende winnaars op dit moment is Chainlink (LINK/USD), die zojuist een belangrijke mijlpaal heeft bereikt. Het project – dat zijn netwerk van orakels naar de crypto-industrie bracht, waardoor het real-world gegevens aan de blockchain kon leveren – zag zijn marktkapitalisatie voor het eerst sinds de crash van medio mei $ 15 miljard bereiken.

De marktkapitalisatie bereikte deze mijlpaal nadat LINK in de afgelopen 24 uur plotseling met meer dan 12% was gestegen en de 12e grootste cryptocurrency werd volgens marktkapitalisatie. De munt is nu officieel groter en waardevoller dan Bitcoin Cash, Litecoin, Filecoin, Terra en zelfs Polygon, voorheen Matic Network, dat de afgelopen maanden een behoorlijk populair project is geweest.

LINK trekt zowel de aandacht als de cashflow

Statistieken tonen aan dat de marktwaarde van LINK de afgelopen zes weken met 119% is gestegen, en bovendien is de munt de afgelopen 24 uur met 12% gestegen, zoals vermeld. Een ander ding dat in de loop van de tijd een snelle verbetering zag, is het aantal opmerkelijke GitHub inzendingen, geleverd door de ontwikkelaars van Chainlink.

Wat betreft de prijs van LINK zelf, die heeft sinds januari een lange weg afgelegd. De munt ging 2021 in met een prijs van ongeveer $ 11. Halverwege mei bereikte het een recordhoogte van $ 52, om tegen 20 juli weer te dalen tot $ 13,5. Nu klimt het echter weer omhoog, zit momenteel op $ 34,16 en gaat nog steeds vooruit.

In de eerste vijf maanden van dit jaar werd de groei veroorzaakt door de grote populariteit bij zowel institutionele als particuliere beleggers. Particuliere beleggers hebben er natuurlijk interactie mee op beurzen en handelsplatforms, terwijl institutionele beleggers erin slaagden blootstelling aan link te krijgen via Grayscale’s Chainlink Trust.

The post Chainlink (LINK) neemt de leiding in een nieuwe altcoin rally appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*