Crypto-Prijzen.nl

Chainlink (LINK) integreert zijn data-orakels in Ethereum’s Arbitrum One

Chainlink (LINK) integreert zijn data-orakels in Ethereum’s Arbitrum One

Chainlink (LINK/USD) heeft zijn Oracles gegevens geïntegreerd in Ethereum’s schaaloplossing, Ethereum One. De topaanbieder van datafeeds zei dat zijn door de Amerikaanse dollar gedomineerde prijskaartjes nu beschikbaar zijn, eraan toevoegend dat het binnenkort ondersteuning voor nieuwe prijsparen zal toevoegen.

Arbitrum wees erop dat ontwikkelaars van slimme contracten eersteklas gegevens van financiële markten hebben opgevraagd en dat het bedrijf klaar staat om aan hun behoeften te voldoen. Het stelt de ontwikkelaars in staat om algoritmen stablecoins, optiefutures en optieplatforms aan te sturen.

Chainlink om hoogfrequente prijsupdates aan te bieden

Met de integratie bieden Chainlink feeds hoogfrequente prijsupdates voor Arbitrum, waardoor activa zowel in realtime als on-chain kunnen worden gewaardeerd.

Arbitrum herhaalde dat ontwikkelaars met de integratie nu toegang hebben tot dezelfde betrouwbaarheid en datakwaliteit als een Ethereum (ETH/USD) basislaag. Het zal echter meer regelmatige updates hebben en tegen lagere kosten.

Mede-oprichter van Offchain Labs, Ed Felten, verklaarde dat verschillende DeFi-protocollen interesse hebben getoond in het gebruik van Chainlink’s data-orakels om Arbitrum te implementeren. Deze omvatten Tracer DAO, MCDEX en Aave. Als gevolg hiervan zal de integratie naar verwachting meer acceptatie van de DeFi protocollen zien.

Eenvoudige verplaatsing van slimme contracten naar Arbitrum

Hij voegde eraan toe dat het belangrijk was om ontwikkelaars van slimme contracten op Arbitrum One native toegang tot het orakel van Chainlink te bieden. Het kan ervoor zorgen dat de use-cases van alle slimme contracten op de Ethereum blockchain gemakkelijk naar Arbitrum kunnen worden verplaatst zonder dat de andere variabelen worden gewijzigd.

Een groeiende vraag naar on-chain/off-chain slimme contracten

Het Chainlink team verklaarde dat zijn plannen om de nieuwe prijs- en datakoppeling uit te rollen noodzakelijk zijn vanwege de grote vraag naar ‘hybride on-chain/off-chain slimme contracten’. De vraag was hoog in de niet-fungible token sectoren, evenals de gaming- en sportsectoren.

The post Chainlink (LINK) integreert zijn data-orakels in Ethereum’s Arbitrum One appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*