Crypto-Prijzen.nl

Chainlink beweert dat zijn Total Value Secured (TVS) $75 miljard overschrijdt

Chainlink beweert dat zijn Total Value Secured (TVS) $75 miljard overschrijdt

De toonaangevende leverancier van Oracle oplossingen Chainlink heeft een nieuwe mijlpaal bereikt nadat de Total Value Secured (TVS) $ 75 miljard (£ 55,56 miljard) overschreed. Het bedrijf onthulde dit nieuws eerder vandaag via een persbericht en merkte op dat deze prestatie te midden van de toenemende acceptatie van zijn orakels komt. Naar verluidt beschikt het Chainlin -ecosysteem momenteel over meer dan 900 protocollen, waaronder honderden DeFi apps.

Volgens het persbericht,

In een reactie op deze bullish ontwikkeling zei de mede-oprichter van Chainlink, Sergey Nazarov:

Door $ 75 miljard aan totale beveiligde waarde te overschrijden, is het Chainlink-netwerk een van de meest waardevolle vormen van gedecentraliseerde consensus ter wereld.

Nazarov voegde eraan toe dat Chainlink-netwerken de meest waardevolle slimme contracten op verschillende ketens beveiligen. Hij prees de rol van het netwerk om de DeFi-ruimte te helpen groeien en merkte op dat het onmogelijk is om DeFi-applicaties te ontwikkelen zonder betrouwbare prijsgegevens, wat van vitaal belang is bij het activeren van slimme contracten.

Volgens Nazarov is de snelheid waarmee Chainlink nieuwe marktgegevens naar blockchains brengt evenredig met het aantal nieuwe DeFi-apps dat op de markt komt.

Meer dan 10 blockchains gebruiken Chainlink-orakels

De publicatie onthulde verder dat Chainlink afzonderlijke orakelknooppunten omvat die worden beheerd door DevOps teams van wereldklasse van organisaties zoals T Systems van Deutsche Telekom en Swisscom. Als zodanig is het het meest beproefde orakelnetwerk in de blockchain industrie.

Door deze kenmerken is het netwerk de standaard geworden voor iedereen die financiële toepassingen op de blockchain wil ontwikkelen. Sinds de lancering van het mainnet van het netwerk heeft Chainlink meer dan 700 Oracle netwerken uitgerold die meer dan 600 miljoen datapunten hebben geleverd aan meer dan 10 onderscheidende blockchains.

Ondanks zijn TVS mijlpaal, is Chainlink nog maar net begonnen. Volgens Nazarov zijn marktgegevens DeFi het eerste gebied dat Chainlink in beslag heeft genomen. Naarmate echter meer organisaties knooppunten lanceren en uitvoeren, heeft Chainlink verschillende datasets de blockchain zien binnenkomen.

Meer dan alleen prijsgegevensfeeds

Volgens het persbericht is Chainlink al begonnen met het gebruik van nieuwe soorten gegevens in de keten. Een voorbeeld is of data van Google Cloud Platform en AccuWeather. De Associated Press, de eerste toonaangevende nieuwsorganisatie die een Chainlink knooppunt runt, heeft ook gebruik gemaakt van sport- en verkiezingsgegevens in de keten.

Naast het beveiligen van nieuwe node operators, lanceerde Chainlink ook Keepers. Met deze functie kunnen slimme contracten vitale functies en gebeurtenisgestuurde taken op een betrouwbare, gedecentraliseerde en goedkope manier automatiseren.

Daarnaast heeft het netwerk het Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) uitgerold, dat werkt als een universele, gedecentraliseerde inter-blockchain standaard voor het verzenden van berichten, gegevens en tokens.

Met deze verbeteringen aan zijn netwerk positioneert Chainlink zichzelf als een integraal onderdeel van wat steeds meer een multi-blockchain ecosysteem wordt.

The post Chainlink beweert dat zijn Total Value Secured (TVS) $75 miljard overschrijdt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*