Crypto-Prijzen.nl

ChainGuardians kondigt de verkoop van Cryptoverse LAND op Binance aan

ChainGuardians kondigt de verkoop van Cryptoverse LAND op Binance aan

Blockchain play-to-earn game ChainGuardians heeft de verkoop aangekondigd van zijn 3D virtuele wereld Cryptoverse LAND op het Binance NFT launchpad. De verkoop zal ook plaatsvinden op Galler, een exclusieve gedecentraliseerde beurs (DEX) partner van Binance NFT.

ChainGuardians is een van de meest populaire RPG games in het ecosysteem en er is veel vraag naar de Cryptoverse LAND’s gebleken. Het LAND komt in de vorm van een ERC-721 NFT die houders het eigendom geeft van de door Unreal Engine 5 gebouwde Cryptoverse, en is vanaf dinsdag 22 maart 2022 te koop.

Munten zal plaatsvinden op Polygon voor Single Parcels en op Ethereum voor Estates, zei Cryptoverse in een verklaring.

Volgens het platform zullen vroege supporters van het project waarschijnlijk meer halen uit de cross-chain verkenning, met de mogelijkheid om de hoge transactiekosten te vermijden. De beslissing om Estates op Ethereum toe te staan, komt neer op schaalbaarheid en veiligheid, voegde het bedrijf eraan toe.

LAND verkoop op Binance NFT en Galler Marketplace

LAND is een stukje virtuele ruimte in de Cryptoverse, waarvan gebruikers aantoonbaar eigendom hebben via de ERC-721 NFT. Het eigendom is vertegenwoordigd op de Ethereum blockchain. Het is een schaarse digitale bron binnen de Metaverse die houders kunnen ontwikkelen en geld kunnen verdienen, met extra in-game voordelen voor eigenaren.

Om deel te nemen aan de LAND verkoop op Binance NFT en de Galler Marketplace, moeten geïnteresseerde partijen rekening houden met het volgende:

De verkoop begint op 22 maart om 15.00 uur UTC, waarbij de geaccepteerde betaalmethode de Binance USD (BUSD) stablecoin is.

Er zijn geen beperkingen op aankopen, behalve dat kopers een KYC controle moeten hebben voltooid om door te gaan als ze de Binance marktplaats gebruiken.

Op de Cryptoverse bestemmingspagina kunnen gebruikers hun gewenste LAND grootte selecteren en na aankoop de NFT voucher veilig opslaan. Dit gebeurt via WalletConnect en moet voor 1 mei 2022 op de BNB Chain zijn beveiligd.

Handelaren hebben ook de mogelijkheid om te profiteren van een “speciale promotie” voor het Cryptoverse LAND. Dit zal plaatsvinden tussen 22 maart en 28 maart 2022 (respectievelijk beginnend en eindigend om 11:00 UTC op de twee data).

Handelaren krijgen de kans om een van de “90 exclusieve Binancio Kyubu NFT’s en 50 exclusieve Galler Kyubu NFT’s te bemachtigen.”

Het bericht ChainGuardians kondigt de verkoop van Cryptoverse LAND op Binance aan verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*