Crypto-Prijzen.nl

Cere en Boba netwerken kondigen integratie aan

Cere en Boba netwerken kondigen integratie aan

Boba Network en Cere Network zijn geïntegreerd om verbeterde gedecentraliseerde data cloud-oplossingen te bieden aan bouwers en gebruikers van Boba Network, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Nieuwe en unieke functies

Boba Network ontwikkelaars kunnen nu onmiddellijk gebruikmaken van de capaciteit van de Cere Decentralized Data Cloud (DDC). Het biedt een aantal nieuwe en unieke functies die geen enkele andere gedecentraliseerde infrastructuuroplossing heeft, zoals:

  • Gegevensreplicatie en hoge beschikbaarheid ondersteund door SLA
  • Gated toegang tot gegevens
  • Locatiebeperking

De eerste oplossing die is geoptimaliseerd om gebruikersinteractie vast te leggen

Cere Decentralized Data Cloud is de eerste op blockchain gebaseerde opslagoplossing ter wereld, die is geoptimaliseerd om app-, gebruikers- of NFT interacties vast te leggen. Deze worden afzonderlijk ondertekend en versleuteld samen met mogelijke waardeoverdrachten. Ze zijn opgeslagen in een tijdcapsule en fraudebestendig gegevensschema.

Fred Jin, mede-oprichter van Cere Network, zei:

Door gebruik te maken van Cere’s DDC, krijgen de gebruikers van het Boba netwerk belangrijke toolkits om hun NFT’s te beveiligen en kunnen ze gemakkelijk toegang krijgen tot hun activa en deze delen voor toekomstige generaties. Bovendien zal Cere Freeport de toegangsdrempel voor Boba gebruikers verminderen bij het creëren, beveiligen en leveren van NFT aangedreven producten en ervaringen.

Greg Harduk, Marketing Partnerships Manager van Boba Network, voegde toe:

Cere Network biedt opwindende nieuwe opties voor Boba bouwers en -gebruikers – door hen hun gegevens en digitale activa te laten bezitten en beheren met meer controle en functies dan ooit tevoren.

Projecten op Boba Network krijgen directe toegang tot Cere Freeport, een betrouwbare suite met oplossingen voor door NFT ondersteunde activa en een veilige kluis voor digitale activa, zodra de integratie door Boba Network is voltooid. Dit zal naar verwachting begin april 2022 gebeuren.

Cere Freeport is op verschillende manieren uniek onder NFT miningplatforms en biedt functies zoals volledige gegevenscodering, end-to-end identiteitsbeheer, Web2 (bijv. sociale media) en/of Web3 (bijv. MetaMask) gebruikersaanmelding en toegangscontrole tot NFT-backed activa.

Over Cere en Boba

Cere Network is het eerste DDC platform (Decentralized Data Cloud) dat is gebouwd op Substrate en Polygon (MATIC/USD). Boba Network is een next-gen Ethereum (ETH/USD) L2 Optimistic Rollup schaaloplossing die de transactiedoorvoer verbetert, gaskosten verlaagt en de mogelijkheden van Ethereum uitbreidt.

Het bericht Cere en Boba netwerken kondigen integratie aan verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*