Crypto-Prijzen.nl

CEO van Robinhood noemt Dogecoin de valuta van internet, moet je DOGE kopen?

CEO van Robinhood noemt Dogecoin de valuta van internet, moet je DOGE kopen?

Dogecoin DOGE/USD werd oorspronkelijk ontwikkeld als een meme-coin; na verloop van tijd werd het echter aantrekkelijk voor veel mensen vanwege het feit dat het goedkoop was om te gebruiken voor transacties in vergelijking met het gebruik van bijvoorbeeld Bitcoin BTC/USD .

Bovendien heeft Dogecoin een van de grootste communities op sociale media, evenals een overvloed aan volgers die achter de ontwikkelingen van deze token staan.

Voorspelling CEO Robinhood als katalysator voor groei

Op 11 april hebben we besproken hoe Elon Musk van plan was om Dogecoin (DOGE) betalingen toe te voegen voor Twitter blue.

De CEO van Robinhood, Vladimir Tenev, ging op 14 april 2022 naar Twitter om uit te leggen hoe Dogecoin de toekomstige valuta van het internet zou kunnen worden.

Dit is een thread van 12 berichten die hij met bijna 200.000 van zijn volgers deelde en schetste welke stappen moeten worden genomen om deze meme-munt om te zetten in een bruikbaar bezit voor dagelijkse betalingen en transacties op het internet.

Tenev begon met het benadrukken van de Dogecoin transactiekosten, die $ 0,003 per transactie bedragen, wat reeds klein genoeg is om de altcoin als een haalbare koploper op het gebied van e-valuta te plaatsen.

Hij noemde ook hoe de “block size” en de “block time” van Dogecoin de belangrijkste aspecten zijn voor verbeteringen. Dit komt door het feit dat Dogecoin een blokgrootte van 1 MB en een bloktijd van 1 minuut heeft, wat betekent dat de totale doorvoer 40 transacties per seconde (TPS) bedraagt.

Uiteindelijk, als deze ontwikkelingen worden bereikt bij Dogecoin, heeft de crypto munt de potentie om de valuta van internet te worden.

Moet je Dogecoin (DOGE) kopen?

Op 15 april 2022 had Dogecoin (DOGE) een waarde van $ 0,1457.

De all time high van Dogecoin (DOGE) was op 8 mei 2021, toen de token een waarde van $ 0,731578 bereikte. Hier kunnen we zien dat de token $ 0,585878 hoger in waarde was of 402%.

Wanneer we de prestaties van de token in de afgelopen maand bekijken, had Dogecoin (DOGE) de laagste waarde op 13 maart van $ 0,111.

Het hoogste punt was op 28 maart, toen de munt een waarde van $ 0,1521 bereikte. Dit laat ook zien dat Dogecoin (DOGE) in waarde is gestegen met $ 0,0411 of met 37%.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat de waarde van DOGE eind april $ 0,19 zal bereiken, wat het een solide crypto munt maakt om te kopen.

Het bericht CEO van Robinhood noemt Dogecoin de valuta van internet, moet je DOGE kopen? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*