Crypto-Prijzen.nl

CEO ‘CZ’: Binance helpt met herstel Terra, maar wil meer transparantie

CEO ‘CZ’: Binance helpt met herstel Terra, maar wil meer transparantie

Binance CEO Changpeng ‘CZ’ Zhao zegt dat de toonaangevende cryptocurrency klaar is om Terraform Labs en zijn gemeenschap uit de ‘as’ te ondersteunen. Hij verwacht echter dat het team achter de LUNA- en UST-tokens meer transparantie en verantwoording zal bieden.

De ineenstorting van LUNA en UST de afgelopen week veroorzaakte rimpelingen en trok veel aandacht van de hele cryptogemeenschap en elders. Onder deze reacties waren “onwaarheden die circuleren in crypto-twitter”, met betrekking tot wat er is gebeurd.

Met betrekking tot Binance’s steun voor Terra legde Zhao uit dat zijn standpunt is dat “minting, forking, geen waarde creëert”. Volgens hem werken mechanismen die terugkopen of verbranden mogelijk maken. Hiervoor zijn echter fondsen nodig waar Do Kwon en zijn Terraform Labs-team mogelijk geen toegang toe hebben.

Binance zal daarom werken aan het helpen van het team. Maar er moet meer gebeuren.

Wat dat betreft zou ik graag meer transparantie van hen zien. Veel meer! Inclusief specifieke on-chain transacties (txids) van alle fondsen. Vertrouwen op analyses van derden is niet voldoende of nauwkeurig. Dit is het eerste dat had moeten gebeuren,” zei hij.

Projecten kunnen en zullen mislukken, maar…

Zhao erkent dat mislukkingen kunnen en zullen gebeuren. Wanneer dergelijke tegenslagen zich voordoen, moet het team achter het project echter transparanter zijn, snel handelen en communiceren. Bekennen wanneer er fouten optreden, is ook van vitaal belang, voegde de chef van Binance zondag toe in een Twitter-thread.

Zhao zei dat Binance Terra’s eerste fondsenwerving steunde, maar niet de tweede. De leidende beurs verwierf ook geen TerraUSD.

Ik hoop alleen dat de projectteams uit de as kunnen herrijzen en op een goede en verstandige manier kunnen herbouwen. Ongeacht mijn persoonlijke mening of de uiteindelijk gekozen oplossing, zullen we er altijd zijn om de gemeenschap op elke mogelijke manier te ondersteunen.

Terra stortte vorige week dramatisch in, met de-pegging van UST van de dollar die zowel de stablecoin als LUNA naar nul stuurde. Binance stopte en hervatte vervolgens de spothandel voor LUNA en UST.

The post CEO ‘CZ’: Binance helpt met herstel Terra, maar wil meer transparantie appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*