Crypto-Prijzen.nl

CELO stijgt met 25% in zeven dagen: hier is het te koop

CELO stijgt met 25% in zeven dagen: hier is het te koop

Celo wint aan populariteit onder ontwikkelaars; iets dat zijn munt heeft gemaakt, de CELO, begint te verzamelen. CELO heeft de afgelopen week 25% gewonnen en telt nog steeds.

Om nieuwe investeerders en handelaren te helpen de cryptocurrency in de gaten te houden, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om cryptohandelaren en investeerders te helpen begrijpen wat Celo (CELO) is en ook om de beste plek te vinden om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Celo (CELO) te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog CELO met eToro

FTX

FTX is een cryptocurrency-uitwisseling gebouwd door handelaren, voor handelaars. FTX biedt innovatieve producten, waaronder industrie-eerste derivaten, opties, volatiliteitsproducten en leveraged tokens. We streven ernaar om een ​​platform robuust genoeg te ontwikkelen voor professionele handelsfirma’s en intuïtief genoeg voor de eerste keer gebruikers.

Koop vandaag nog CELO met FTX

Wat is Celo (CELO)?

Celo (CELO) is een van de twee native tokens van het Celo blockchain ecosysteem.

Als het de eerste keer is dat u over Celo hoort, is het een blockchain ecosysteem dat zich richt op het vergroten van de acceptatie van cryptocurrency onder smartphonegebruikers door mensen toe te staan telefoonnummers te gebruiken als openbare sleutels (het adres dat wordt gebruikt bij het verzenden en ontvangen van cryptocurrencies).

Celo heeft slimme contractfunctionaliteit en maakt het ook mogelijk om gedecentraliseerde applicaties (DApps) te maken.

Het CELO token wordt gebruikt als governance token en als utility token om de transactiekosten te vergemakkelijken.

Moet ik vandaag Celo (CELO) kopen?

Als u wilt investeren in een trending cryptocurrency die de afgelopen week een solide bullish trend heeft laten zien, dan zou Celo (CELO) een goede keuze kunnen zijn.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

CELO prijsvoorspelling

De huidige prijsstijging van CELO wordt ondersteund door een sterke prestatie van de CELO blockchain, waardoor het een groeiend aantal blockchain ontwikkelaars aantrekt. Analisten denken dat de CELO munt tegen het einde van deze maand gemakkelijk $ 4 zou kunnen bereiken als het op hetzelfde traject doorgaat.

$CELO op social media

Het bericht CELO stijgt met 25% in zeven dagen: hier is het te koop verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*