Crypto-Prijzen.nl

Celer’s cBridge passeert $1 miljard aan transactievolume

Celer’s cBridge passeert $1 miljard aan transactievolume

Celer’s cBridge, het netwerk met meerdere ketens dat betaalbare, onmiddellijke waardeoverdrachten naar Ethereum (ETH/USD) en zijn Layer 2’s mogelijk maakt, passeerde $ 1 miljard aan activa en het totale transactievolume over meerdere ketens, vernam Invezz uit een persbericht.

Dagelijkse piek van $25 miljoen aan activa overbrugd

Sinds de lancering dit jaar heeft Celer’s cBridge gestage en snelle vooruitgang geboekt. De overbrugde activa bereikten een piek van $ 25 miljoen op 17 november. De introductie van Optimism and Arbitrum, Layer 2 roll-ups, leverde de grootste bijdrage aan de populariteit van cBridge.

cBridge vult de interoperabiliteitskloof

Celer’s cBridge vult de interoperabiliteitskloof die de volgende generatie L2 oplossingen met zich meebrengt. Oplossingen zoals optimistische rollups zijn niet optimaal in termen van composability met Ethereum L1, hoewel ze uitstekende voordelen bieden voor de algemene schaalbaarheid van slimme contracten. Met cBridge kunnen gebruikers hun activa onmiddellijk opnemen naar L1 of een andere L2.

Celer lanceerde cBridge v2.0 bèta

Voortbouwend op het succes van v1.0, lanceerde Celer cBridge v2.0 beta om bridging uit te breiden en de acceptatie van blockchain te versnellen. Beta zal Ethereum verbinden met andere L1 ketens en L2 platforms. V2.0 zal onder andere een geïntegreerde liquiditeitslandbouwervaring en single-chain liquiditeitsopname bevatten.

Automatische lancering van liquiditeitslandbouw

Met cBridge 2.0 kunnen liquiditeitsverschaffers automatisch beginnen met boeren zonder stappen te ondernemen om LP tokens in te zetten. Bovendien kunnen liquiditeitsverschaffers nu de beschikbare liquiditeit in meerdere ketens combineren in één keten en deze vervolgens intrekken, waardoor de operationele kosten aanzienlijk worden verlaagd.

Dr. Mo Dong, mede-oprichter van Celer, merkte op:

Het bereiken van $ 1 miljard aan transacties is een geweldig bewijs van de moeite die ons team heeft gestoken in het ontwerpen van wat volgens ons de beste cross-chain bridge is. cBridge 2.0 is gebouwd om een veel eenvoudigere gebruikerservaring te bieden met een zeer schaalbaar en diep multi-chain liquiditeitsbeheersysteem om dagelijks miljarden dollars cross-chain overdrachtsvolume voor het hele ecosysteem te ondersteunen.

Ontwikkelaars kunnen apps maken die verder gaan dan de eenvoudige overdracht van activa

Celer zal het werk van ontwikkelaars gemakkelijker maken door voor cBridge 2.0 gefaseerd uit te brengen. Dit omvat een cross-chain messaging voor NFT, een white-label frontend SDK en andere functies waarmee ze applicaties kunnen bouwen die verder gaan dan eenvoudige asset transfers cross-chain. Het initiatief zal een universele activabrug creëren die een model zou kunnen worden voor toekomstige CBDC systemen.

The post Celer’s cBridge passeert $1 miljard aan transactievolume appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*