Crypto-Prijzen.nl

Celer (CELR) prijsvoorspelling na de recente uitverkoop

Celer (CELR) prijsvoorspelling na de recente uitverkoop

Celer CELR/USD is sinds begin september 2021 een van de best presterende spelers op de markt voor cryptocurrency en de prijs van deze cryptocurrency heeft een nieuw record bereikt van meer dan $ 0,20. De huidige prijs ligt rond de $ 0,16, en als u besluit CELR te verhandelen, moet u altijd een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Fundamentele analyse: Celer Network is ontworpen om een optimale gebruikerservaring te ondersteunen

Celer Network is een Layer 2 schaalplatform dat snelle, veilige en goedkope blockchain applicaties op blockchains zoals Ethereum en Polkadot brengt. Celer Network combineert State Channel en Layer 2 Rollup en heeft een focus op applicaties voor gaming, DeFi en microbetaling.

De bekendste applicaties die op Celer zijn gebouwd, zijn layer2.finance en cBridge, die een groot publiek hebben aangetrokken in DeFi en de gaming ruimte. De layer2.finance applicatie heeft lage transactiekosten en is zeer gemakkelijk te gebruiken, dus het pakt de twee grootste uitdagingen aan die voorkomen dat DeFi massaal wordt gebruikt.

Met de missie om DeFi naar de massa te brengen, is Celer Network’s layer2.finance v0.1 gelanceerd op het Ethereum mainnet met Celer’s Optimistic Rollup gebaseerde oplossing. Deze nieuwe oplossing stelt mensen in staat om tegen een fractie van de kosten toegang te krijgen tot alle bestaande DeFi protocollen via een uniforme interface door op te treden als een “DeFi Public Transportation System”, meldde het team van Celer Network.

De cBridge applicatie biedt u waardeoverdrachten van bijna elke cryptocurrency tegen lage kosten via de Layer 2 ketens van Ethereum. cBridge heeft een continue verdubbeling van het volume per week gezien sinds de applicatie werd uitgebracht, en het doel van deze applicatie is om de volledige afwegingsruimte te dekken en alle beschikbare opties op een onbevooroordeelde manier te presenteren, zodat gebruikers hun beste opties kunnen selecteren.

Celer Network is gedecentraliseerd en ontworpen om een optimale gebruikerservaring te ondersteunen, terwijl de beveiliging van het netwerk alleen afhankelijk is van layer1 blockchain. Het native token van dit netwerk is CELR token dat verschillende Layer 2 services biedt voor Celer Network gebruikers.

CELR token is een ERC-20 token gebouwd op de Ethereum blockchain en het totale aanbod van CELR tokens is 10 miljard. Het team achter dit project bestaat uit hoog aangeschreven computerwetenschappers met ervaring in het bouwen van grootschalige consumenten- en bedrijfssoftware zoals Intel DPDK, Tensorflow, QUIC en Google Fi.

Technische analyse: $0,15 vertegenwoordigt het huidige ondersteuningsniveau

De markt voor cryptocurrency verliest deze dinsdag zijn waarde, Celer (CELR) heeft zijn correctie verlengd van de recordhoogten boven $ 0,20, en het risico van verdere daling is nog steeds niet voorbij.

Bron: tradingview.com

CELR handelt momenteel zeer dicht bij het huidige ondersteuningsniveau op $ 0,15, wat aangeeft dat de prijs nog meer zou kunnen verzwakken. Als de prijs dit ondersteuningsniveau doorbreekt, zou dit een zeer sterk verkoopsignaal zijn, en het volgende doel zou rond de $ 0,13 of zelfs lager kunnen liggen.

Samenvatting

Celer Network is een Layer 2 schaalplatform dat is ontworpen om de optimale gebruikerservaring te ondersteunen. Celer (CELR) heeft afgelopen handelsweek een nieuw record bereikt boven $ 0,20; sindsdien is de prijs verzwakt en is het risico van verdere daling nog steeds niet geweken.

The post Celer (CELR) prijsvoorspelling na de recente uitverkoop appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*