Crypto-Prijzen.nl

Cartesi verandert in Blockchain OS, brengt nieuwe mogelijkheden

Cartesi verandert in Blockchain OS, brengt nieuwe mogelijkheden

Cartesi werd in 2018 opgericht door Erick de Moura, Augusto Teixeira, Diego Nehab en Colin Steil. Het werd opgevat als een betrouwbare AI marktplaats voor data scientists. Teixeira was academische co-auteur met Serguei Popov, de oprichter van IOTA (MIOTA/USD). Serguei werd een van Cartesi’s eerste investeerders en adviseurs.

Cartesi creëerde een open en toegankelijk merk

Cartesi wilde een merk dat gebaseerd was op complexe technologie voor technische insiders omvormen tot een merk dat open en toegankelijk was voor individuen van alle achtergronden, zo leerde Invezz uit een persbericht dat voor het eerst werd gepubliceerd op aggregator coin.fi.

Ze vermengden uiteindelijk een nieuwere, aantrekkelijkere stijl met een sterke merklijn: het allereerste blockchain besturingssysteem. Het besturingssysteem is een katalysator voor empowerment en brengt blockchain mogelijkheden voor het publiek. Het nieuwe merk gebruikt contrasterende boodschappen en uitgebalanceerde kleuren: kouder blauw met warmer geel.

Blockchain OS brengt Linux naar blockchain

Cartesi brengt een gevestigd besturingssysteem over naar de blockchain. U kunt nu blockchain applicaties op Linux programmeren. Deze revolutionaire aanpak dient als springplank voor de volgende miljoen ontwikkelaars om zich bij de blockchain ruimte aan te sluiten.

Voorheen was het niet mogelijk om te coderen met bestaande bibliotheken, services en softwarestacks op de blockchain. Ontwikkelaars moesten blockchain zien evolueren en wachten op het juiste moment om in te grijpen.

Cartesi CEO Erick de Moura merkte op:

Als we van Web2 naar Web3 gaan, hebben we geen goed besturingssysteem. Ontwikkelaars hebben een veel primitievere omgeving voor hun applicaties. Ze hebben niet de talen, ze hebben niet de tools, ze hebben niet de componenten die zich gedurende 30 jaar hebben ontwikkeld door het werk van duizenden andere ontwikkelaars, en ze moeten het wiel opnieuw uitvinden. Wat we met Cartesi proberen te doen, is om een goed besturingssysteem terug te brengen naar Web3, naar blockchain, en daarmee echt te helpen de netwerkeffecten te ontgrendelen waar we op wachten.

Nieuwe merkwaarden

Het Blockchain besturingssysteem staat open voor mensen die toepassingen willen maken die de kansen van blockchain voor de massa openen voor een betere, rechtvaardigere toekomst. Diego Nehab voegde toe:

Wat het besturingssysteem, en de blockchain beweging in het algemeen, wil brengen, is openheid en ervoor zorgen dat technologie niet onder controle staat van enige autoriteit – u hoeft niet te vertrouwen op degene die het besturingssysteem uitvoert. Cartesi probeert deze kloof zo veel mogelijk te verkleinen, zodat de toepassingen die mensen bedenken uitvoerbaar zijn, althans de meeste.

Het bericht Cartesi verandert in Blockchain OS, brengt nieuwe mogelijkheden verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*