Crypto-Prijzen.nl

Cartesi (CTSI) prijsvoorspelling na de meedogenloze uitverkoop

Cartesi (CTSI) prijsvoorspelling na de meedogenloze uitverkoop

Cartesi CTSI/USD blijft onder druk staan; de prijs van deze cryptocurrency is sinds 9 augustus 2021 gedaald van $ 1,27 naar $ 0,49 en de huidige prijs ligt rond de $ 0,67.

Er is nog een mate van onzekerheid

Cartesi is een Layer 2 platform waarmee ontwikkelaars slimme contracten en dApps rechtstreeks kunnen coderen met reguliere softwarecomponenten en Linux OS bronnen. Onbeperkte codering, enorme schaalbaarheid en privacy zijn de belangrijkste kenmerken van dit platform, terwijl de sterke beveiligingsgaranties van Ethereum behouden blijven.

dApps die alleen op slimme contracten draaien, hebben te maken met ernstige beperkingen op de hoeveelheid gegevens die ze kunnen manipuleren, terwijl dApps die op Cartesi draaien vrijwel onbeperkte hoeveelheden gegevens kunnen verwerken.

Cartesi dApps zijn samengesteld uit blockchain en off-chain componenten, en het is belangrijk om te vermelden dat off-chain componenten draaien onder een compleet Linux besturingssysteem dat het volledige ecosysteem biedt dat nodig is voor complexe berekeningen.

Ontwikkelaars kunnen eenvoudige tot vrij complexe slimme contracten maken door alle programmeertalen, tools, bibliotheken, software en services op Cartesi te gebruiken.

Cartesi werd in 2018 opgericht door Augusto Teixeira, Erick de Moura, Augusto Teixeira en Colin Steil en het is belangrijk om te vermelden dat Serguei Popov, de oprichter van IOTA, een van Cartesi’s eerste investeerders werd. Serguei Popov zei:

Het Cartesi team realiseerde zich dat ze een bredere scope aanboren, en het project evolueerde naar de ontwikkeling van een veelzijdige Layer 2 Linux infrastructuur om de problemen van schaalbaarheid, berekening en infrastructuur voor blockchain applicaties te overwinnen.

CTSI is een utility token dat het Cartesi netwerk aandrijft door blockchain schaalbaarheid en hoge kosten op te lossen met behulp van een technologie die Optimistic Rollups wordt genoemd. Het CTSI token is momenteel beschikbaar op veel beurzen en beleggers kunnen CTSI ook kopen via de Revolut app.

Fundamenteel gezien is er nog steeds onzekerheid over dit project, en het succes ervan hangt vooral af van de strategie om de marktinvloed uit te breiden.

Technisch gezien blijft Cartesi (CTSI) onder druk staan en als u besluit deze cryptocurrency tegen de huidige prijs te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Bears hebben de controle bij CTSI

Bron: tradingview.com

Cartesi (CTSI) is ingestort van zijn recente hoogtepunten boven $ 1,20, en het kan lang duren voordat de prijzen een groter herstel zien. Het risico van verdere dalingen is nog steeds niet voorbij, het kritieke ondersteuningsniveau staat op $ 0,50, en als de prijs het opnieuw breekt, zou het volgende koersdoel $ 0,40 kunnen zijn.

Aan de andere kant, als de prijs weer boven de weerstand van $ 1 springt, hebben we de open weg naar $ 1,20.

Samenvatting

Cartesi is een Layer 2 platform waarmee ontwikkelaars hun slimme contracten en dApps kunnen coderen van eenvoudige tot vrij complexe variaties. Technisch gezien blijft Cartesi (CTSI) onder druk staan, en het risico van verdere dalingen is nog steeds niet voorbij.

The post Cartesi (CTSI) prijsvoorspelling na de meedogenloze uitverkoop appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*